0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cok gecmis olsun benim anlamadığım sağda duran siz soldaki şoföre nasıl yol verdiniz anlamadım? Bence sizi farketmemistir otobüsün şoförü. Rapora göre siz haklısınız zaten otobüsen şoförü olay yerini terk ettiği için kusurlu bulunacaktır. Bence yaptığınız prosedür yerinde dediğiniz gibi sizin kasko firması karşı aracın sigortasından rücu edecek hasarı.
Aslında yol vermekten ziyade uzun araç beni sıkıştırmasin diye sabit durup bekledim. Çünkü hareket etseydim muhtemelen ben ona vurmuş olurdum. (Göz göre göre vurmam tabi ki de sözün gelisi). Dediğiniz gibi adam ayna kontrolü yapsaydı zaten beni görürdü.
Gecmis olsun. Siz gerekeni yapmissiniz. Halk otobusunu ilave olarak bagli oldugu soforler federasyonuna sikayet etmenizi tavsiye ederim. Olay yeri terk oldugu icin karsi tarafin sigortasi odemez kasko odemeyi yapar 2 - 3 sene sonra 4 - 5 milyar sofore mahkemeden para cezasi gelirse sasmam. Arkadasin babasi carpmadigi halde bir kazada tanikli arkadasin arabasinin plakasini soylemisler carpti diye bizimkide tebligat yapildigi halde hic mahkemeye gitmemis 7 milyar para cezasi odedi. Yargitayda onadi. Parayi seve seve odedi.
geçmiş olsun gerekeni yapmışşınız zaten. Kaçmasaymış iyiymiş ama şikayet etmekte bılmıyorum ekmeğiyle oynamak gibi. Zaten kaçtığı için cezayıda almıştır. Çok uzatmamak lazım. Yinede sizin düşünceniz davanızda haklısınız
Ekmegini dusunmus olsaydi kacip gitmezdi. Bence sonuna kadar sikayetlerde bulunun ki birdaha boyle magandalik yapmaz.
Yok artık Eyüp hocam adam bariz kural hatası yapmış. Orada tek yapılabilecek şey arkadaşın yaptığı gibi durmak. Daha da ileri gitse zaten direk ön tarafı alıpta gider. Aynı türden bende kaza yapmıştım eski aracımla. Adam kalmasa bile zaten direk suçlu konumda bu dönüşü ile. Hala daha sekiz de sekiz olayı kullanılıyormu bilmiyorum ama 8-8 kusurlu bu otobüs. Bu arada geçmiş olsun
Büyük araç kuralını hesaba katmıyorsunuz. Büyük araçların kör noktası sayılacak bölgedesiniz. Sizin tedbir almanız gerekir. Eğer şoför kaçmasaydı %50-%50 kusurlu olurdunuz. Kendimden biliyorum