0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Muhittin Erkılıç (22738) Hayırlı olsun aracınız. Zannedersem manuel tercih ettiniz.
Güle güle kullanın. Hayırlı olsun. En cazip ve ideal donanımı almışsınız Advance olarak. Otomatik mi aldınız manual mi, orayı anlayamadım.
Yeni aracınız hayırlı olsun kazasiz belasiz ve cezasız sürüsler dilerim Eski aracınızı kaça sattınız? Yeni aracınız kaça aldınız
Eski aracım 2011 Corolla comfort ekstra 1.6 benzin/lpg li,50.500 km. idi.aracı 49.500.tl ye sattım.yeni Corolla 1.6 advance aracı 68.500.tl ye aldım.
Muhittin abi eski aracinizinda kmsi dusukmus. aradaki 19 bin tl fark vermeye değer mi eski kasayi satip yeni kasa korolla almak için ?
Eyüp bey,yeni her zaman yenidir,aracımı beş yaş gençleştirdim,,artı teknolojik olarak eski kasaya ilave yeniliklere sahip (8 bg ilave güç,far ve yağmur sensörü,geri görüş kamerası,vsc,curise kontrol,aliminyum alaşımlı jantlar,yeni lastikler,üç yıl garanti, 5 yıl yıpranmamış boya ve döşemeler ve 2700 mm."muhterem aks kafasi" mesafesi) ve sıfır kokusu olan bir araç için bence değer,ikinci el düşünmedim,belki 3-5 bin lira civarında maddi olarak menfaatim olabilirdi ancak tercih etmedim.Hayırlısı olsun,Allah herkese dilediğini nasip etsin.Mesaj Birleştirildi: Mart 27, 2016, 23:59:54