0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bugün yeni aracımı teslim aldıktan sonra yaklaşık 40 km.Kayseri kuzey çevreyolunda kullandım,ilk izlenimim,kesinlikle doğru bir tercih yapmışım dedim.Araç üzerinde gelen yazlık brichstone turanzaları yine serviste Lassa snoways 3 lastiklerle takas ettim.serviste çelik jant taktırıp sıfır sac jantlardan 4 adet sac jant +4 adet kapak için 450.tl verip kışlık Lassaları Otel'e aldılar.1ki takım lastik söküp takma ücreti ve otel ücretini hediye olarak değerlendirip ücret talep etmediler.Aracın üzerine evimdeki önceki aracımdan kalan 2014 yılı 38. hafta imali good year effencine grip performance lastiklerini taktılar.maaşallah araç pamuk gibi oldu.Touch ekran ve diğer donanımları kullanılmasında problem gözükmüyor,herhangibir sorun ile karşılaştığımda tecrübeli arkadaşların deneyimlerinden istifade edebilirim.
Ekstradan Kışlık jant lastik takımı almakla çok yerinde bir karar vermişsin abi. Aldığın sac jantlarin üzerinde lastik basınç sensörü varmıydı?
Maşallah abi, güle güle kazasız belasız kullanın inşallah Ne zaman Lpg li olacak
Kontrol etmede sorun olmaz da Ekranda yanan lastik basinc isigi rahatsız eder abi belli bi zaman sonra çok göz alıyor.
Araci su an 1000 km.ye geldi, izlenimlerim son derece olumlu,onceki 2011 Corollama gore daha yumusak surus karekterine sahip,yol tutusu bariz olarak daha iyi,frenleme basarili,motor ve kabin ses yalitimi belki 1-2 db.daha iyi.onemlisi ise yakiti.Kayseriden 8.9/lt ortalama ile ciktim,Istanbula geldigimde yol bilgisayari 5.8/lt yi gosteriyordu.su an istanbulun her iki kopru trafigini kullanarak Kozyatagi ilk hareket noktasi olmak uzere 1.gun sariyer-maslak mecidiyekoy-kozyatagi guzergahinda,2.gun kozyatagi-halkali-kucukcekmece-atakoy-kozyatagi guzergahinda gunduz - aksam donus saatlerinde yogun trafikte yaklasik 200 km.yol katettim.aracin yol bilgisayari 6/lt.yi gosteriyor.Lpg taktirmayi su an erteledim galiba
Burak bey,babanıza Allah rahmet eylesin,sizde hayırlı bir evlat olarak onu rahmetle anıyorsunuz.Siz de arabanızı iyi günlerde kullanın.Araç ile ilgili beklentiler çok önemli,ben hız meraklısı değilim,aracı trafik kuralları neyi emrediyorsa limitler dahilinde kullanmayı severim.Ancak otobanda 90 km.ile gidemem,ancak belirli aralıklarla aracı test etmek amacı ile sabit hızlarla 5.4 leri gördüm.İstanbula gidiş ortalamam 5.8/lt,dönüş ise 6/lt.idi Malum araç rodaj döneminde olduğundan giderken nazik kullandım.