0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar.Ellerinizden öper iki tane kızım var biri 2.5 yaşında diğeri 10 aylık. Büyük kızım için zamanında oto koltuğu almıştım sorunsuz bir şekilde kullanıyoruz, ancak ufaklık artık yolculuklarda sıkıntı çıkarmaya başladı. Annesinin kucağında dört dönüyor hanıma rahat vermiyor. O yüzden bi tane yükseltici alalım diyoruz. İki tane oto koltuğu arka koltukları tamamen kullanışsız hale getirecek. O yüzden büyük kızıma yükselti alalım diyorum, ufaklıkta ablasının koltuğuna geçecek.Yükselticilere bakıyorum çok değişik ürünler var. Kızımın rahat edebileceği güvenilir bir marka tavsiyeleriniz bekliyorum.
Bende yükseltici kullanmıştım kızım için genelde sadece oturak olduğu için pek rahatsızlık vermiyor sadece döşemesinin ter yapmayan cinsinden olmasına dikkat edin gerisi teferruat sonuçta güvenlik olayo yok araç kemerini kullanıcak
sitelerdeki kullanıcı yorumlarına bakıyorum çok sert olduğundan ve bundan dolayı ek minder kullandıklarını söylüyorlar. Güvenlik olayı dediğiniz gibi yok. Zaten şehir içinde kullanılacak. Çok uzun yolculuklarda(10-12 saat) onlara yatak yapıyorum.
2.5 yaşındaki çocuk icin yukselti olmaz.Grup 4 denen agirliga gore koltuklardan almaniz gerekli.Yukselticiler kemerin cocuga zarar vermemesi icin.Bunun icinde cocugun enaz 120 cm civari olmasi gerekli ki kemer kurtarsin
İlgili cevaplar için teşekkür ederim. Toyotaclubtryi bu yüzden seviyorum. Herkes her konuda duyarlı yaklaşım sergiliyor.@Mahmut Bere (34883) ;Aynen dediğiniz gibi ilk aşamada kucağa alıştırmamak gerekiyor yoksa bahsettiğiniz sıkıntılar yaşanıyor maalesef. Benim ilk kızım 9 aylıkken oto koltuğu almıştık. İçinde biraz ufak kalıyordu ama koltuğun emniyet kemeri öyle boynunu kesebilecek bir şekilde değildi. Şuan 2.5 yaşında dediğiniz gibi hiç itiraz etmiyor araca binerken. ikinci kızım için ana kucağı var lakin artık içine hem sığmıyor hemde sürekli yatık vaziyette olduğu için durmuyor sıpa ortalığı yakıyor Ama sizin tavsiye ettiğiniz şey benimde aklıma geldi. Diğer aracımın bağajını düzleştirmek için önceki kullanıcı şu evlere yapılan yalıtım straforlardan ksoymuştu bende çıkarmıştım depoda duruyordu onu düzgün bir şekilde kesip altına koymayı düşünüyordum