koltukların sırt kısımlarında kanca var. emniyet kemeri oradan geçiriliyor ve boğaza gelmiyor...
15 36 arac kemeri ile kullaniliyor.Burada tek endişem çocuğun boyun kismina gelirmi.
9 36 da 2 sene ya kalmaz küçük gelebilir.Gerci benim oglanlar biraz benim gibi etli butlu.hiç 2 almadim.direk 3 ten basladim
Selman kardes yakinlarda böyle dukkan varsa grup 3 deneyip bakabilirsin.Boyu kisa kemer cok yukarda ise 2 al.
kemer rahatsiz etmeyecek sekilde ise ilerleyen yillarda daha rahat edeceği icin 3 al.
mehmetin bahsettigi nasil olur bilemuyorum
Abi Oltuda deneme yapmak için bu malzemeleri satan bir dükkan yok maalesef. Yarın Erzuruma gideceğiz orada deneriz artık. Birde senin dediğin ürün hangisi 1 numaralı dediğin bu mu tam anlayamadım da
http://urun.n11.com/oto-koltugu/kiwi-safe-comfort-9-36-kg-bebek-oto-koltugu-kemerliozel-fiyat-P13853593
Kiwi yazan ürünü alabilirsi kardes yorumlarıda iyi.Daha kaliteli gibi duruyor digerlerinden.Çocuk büyüdükçe kendi kemerini söker emniyet kemeri ile de kullanirsin.
Kiwi yazan ürünü alabilirsi kardes yorumlarıda iyi.Daha kaliteli gibi duruyor digerlerinden.Çocuk büyüdükçe kendi kemerini söker emniyet kemeri ile de kullanirsin.
Eyvallah abi. Ürünü görmeden almak pek işime gelmedi. Hafta sonu Erzuruma gittik bi mağazadan yükselticiyi aldım araçta çocukla birlikte denedim dediğin gibi abi benim çocuğa hiç mi hiç uygun değil. Kemer direk boynuna geliyor kemeri aparatla felan halletsem bile yinede çok dandik geldi. Şuan kullandığım markanın başka bir ürünü Civil bebede bayağı indirimdeydi 250den 200 liraya düşmüş, dedim bi inceliyeyim elimi attım ki kaldırayım çok hafif geldi ve kullanılan malzeme çok dandik geldi içime sinmedi. Dedim bu böyleyse internetten alacaklarım nasıldır kim bilir.
Bu arada başka bir mağazaya girdik(Panço) orada Sunny Babynin bir ürünü vardı Grup 1-2-3 şeklinde kullanılabilen ileride yükseltici olarak kullanılabilen bir üründü fiyatına da 289 lira dediler. Biraz inceledim kaliteli malzeme kullanılmış en azından diğerleri gibi çok boş gelmedi bana. Hanıma dedim gel bir yerde oturup hem çay içelim hemde nette daha uygunu varsa internetten alırız yoksa buradan alır gideriz. İnternetten baktım 330 liradan aşağı fiyatta yoktu. Gittik ürünü aldık ancak alacağımız ürünün parçası eksikmiş o yüzden evimize yollayacaklar ürünün aynısını. Hatta mağazada olan gri renkti biz kırmızıyı istedik onlarda tamam dediler
İnsan bir yandan verdiği paranın boş olduğunu düşünüyor ancak söz konusu çocuklar olunca imkan olmasa da imkanları zorlayabiliyorsun. Bu arada aldığımız ürün bu
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-435-ventura-oto-koltugu-9-36-kg-kir-211285825
Hayirli uğurlu olsun kardeş.Hiç hesapladığımız saga sol farkinda olmadan para veriyoruz.
Çocuk için şart kardeşim.Ve ucuzada kaçmamak lazim.
iyi gunlerde kullansin
En güzelini yapmışsınız. 6 yaşına girecek kızım grup 3 koltuğunda oturuyor. 2 yaşındaki oğlum grup 2 ablasının önceki koltuğunda. Ve trafiğe çıkmadan ikiside kemerleri bağlanır. Onların güvenliği her şey den önce. Sonradan üzülmek için lütfen duyarlı ve kararlı olalım.
Teşekkür ederim. Aynen dediğiniz gibi hiç bir şey çocuklarımızın güvenliğinden önce gelemez.
Evliliğimizin ilk yıllarında Erzurumdan Oltu'ya dönerken akşam yeni olmuştu önüme domuz çıktı koşarak ve çarpmak zorunda kaldım. O an bizde kemerler takılı olmasa idi camdan fırlardık kesinlikle. O zamana kadar kemerin önemini çok bilmezdim. Ve çocuğuma koltuk alırken bu olay aklıma geldi. Eğer o kaza anında çocuklardan biri annesinin kucağında olsa arka koltukta oturmalarına rağmen çocuğu tutabilmesi mümkün değil. Bu düşünceyle önlemimizi aldık çok şükür. Çünkü kaza anlık bir olay ne zaman ne şekilde olacağını kestirmek mümkün değil. Rabbim kazalardan hepimizi korusun.