Kiwi yazan ürünü alabilirsi kardes yorumlarıda iyi.Daha kaliteli gibi duruyor digerlerinden.Çocuk büyüdükçe kendi kemerini söker emniyet kemeri ile de kullanirsin.
Eyvallah abi. Ürünü görmeden almak pek işime gelmedi. Hafta sonu Erzuruma gittik bi mağazadan yükselticiyi aldım araçta çocukla birlikte denedim dediğin gibi abi benim çocuğa hiç mi hiç uygun değil. Kemer direk boynuna geliyor kemeri aparatla felan halletsem bile yinede çok dandik geldi. Şuan kullandığım markanın başka bir ürünü Civil bebede bayağı indirimdeydi 250den 200 liraya düşmüş, dedim bi inceliyeyim elimi attım ki kaldırayım çok hafif geldi ve kullanılan malzeme çok dandik geldi içime sinmedi. Dedim bu böyleyse internetten alacaklarım nasıldır kim bilir.
Bu arada başka bir mağazaya girdik(Panço) orada Sunny Babynin bir ürünü vardı Grup 1-2-3 şeklinde kullanılabilen ileride yükseltici olarak kullanılabilen bir üründü fiyatına da 289 lira dediler. Biraz inceledim kaliteli malzeme kullanılmış en azından diğerleri gibi çok boş gelmedi bana. Hanıma dedim gel bir yerde oturup hem çay içelim hemde nette daha uygunu varsa internetten alırız yoksa buradan alır gideriz. İnternetten baktım 330 liradan aşağı fiyatta yoktu. Gittik ürünü aldık ancak alacağımız ürünün parçası eksikmiş o yüzden evimize yollayacaklar ürünün aynısını. Hatta mağazada olan gri renkti biz kırmızıyı istedik onlarda tamam dediler
İnsan bir yandan verdiği paranın boş olduğunu düşünüyor ancak söz konusu çocuklar olunca imkan olmasa da imkanları zorlayabiliyorsun. Bu arada aldığımız ürün bu
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/sunny-baby-435-ventura-oto-koltugu-9-36-kg-kir-211285825