0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
saolun arkadaşlar canımı sıkan alırken baktırmıştım boya vs yok demişlerdi şimdi ise var diyorlar ama dediğim gibi yüzeysel ön kaputta.Yoksa başka bir sorunum yok arabamdan
Cihazla bakıldığı zaman bazen kafa karışıklığı oluyor. Belki fabrikadan o şekil boyalıdır.
Mustafa bey şuan kullandığım aracımı yaklaşık 9 aydır kullanıyorum alırken değişensiz 2 parça boyalı şekilde aldım ama geçen gün servise fiyat sormaya gittiğimde servis geçmişine baktırdım meğerse ön kaputum ve tamponum 2004 yılında değişmiş ve bunu hangi ustaya gösterdiysem anlamadı. İlk başta benimde canım çok sıkılmıştı ama arabadan memnun olduğum için takmıyorum. Sizinkide öyle can sıkılacak bir durum değil binin gitsin. Şimdi yeniden gösterdiğiniz takdirde başka birşey varsa hiç yok yere canınız sıkılacak siz bilirsiniz ama uğraşmayın keyfine bakın bence
Aslında çokta inandırıcıda gelmedi söylediği kaput pis tozlu vs ve ucundan baktı eliyle biraz silerek koşelerde vernik vs var dedi ama öyle benim gördüğüm bir akma vs görmedim makinayla bakmadı.Bi ara gidip makinayla baktırayım arabaya belki komple çıkar belli mi olur.))))
Mustafa bey merhaba:Aracınızı iyi günlerde kullanın.Allah kaza bela vermesin.Kaportacı arkadaşınız aracınızı kıskanmış olabilir :)Hiç kafanızı takmayın aracınızın keyfini çıkarın bence.İyi günler
ustayı degisitirin o zaman .Boya yoktur hocam.Toz dan pislikten 140 civari cikiyor onada boya var diyor
Arkadaşlar forumdaşlarım bugun farklı bir şey için gittiğim bir kaportacı abimin dediğine göre ön kaputum yüzeysel boyalı ama içlerde vs hiç bir şey yok ne düzeltme ne boya vs.Bu nasıl olabilir ki yani boya atıldıktan sonra boya katları olur ya iç tarafta onlar bile orjinal.Anlamadım bu işi ama canımda sıkılmadı değil boya yok biliyordum arabada çünkü.Ama dediğide şu oldu arabam güzel temiz sadece çizik vs boyası olduğu kesin.
Mustafa bey, zaman zaman bayiden alındığında bile nakil esnasında oluşan çizik ve ufak hasarlar için boyanmış olabiliyor. Aldığınız kişi bile bilmiyor olabilir. Arabadan keyif alıyorsanız sorun yok demektir. Güle güle kullanın.