0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir bizim ülkemizde var sanırım bu kaporta üzerindeki boya takıntısı. Aslında bir çoğumuzun belki de takıntısı olmayacakken yarın aracım satılırken boyalı diye almazlar diye korkumuzdan sorunsuz araba arayıp duruyoruz ve nadir bulunan bir iki araç sahibide doğal olarak fiyatları yukarı çekiyor. Halbu ki varsa bir sıkıntı boyanması yada değişmesi kadar doğal bir olay olmadığı gibi çizik kaportadansa boyalı temiz durması göze daha hoş görünüyor. Şahsen benim ilk aracımda kaputunda o kadar çok taş izi vardı ki çok can sıkıcı duruyordu sırf başta belirttiğim sıkıntıdan dolayı boyatmamıştım. Ama sonra domuza çapınca mecbur değiştirdim kaputu ve o günden sonra araba daha bir cazibeli gelmişti gözüme
arkadasin arabasini tamire birakirken kaza yapmisti boyada calisan usta mi diyim kimse geldi benim arabanin başina bende hep merak etmisimdir şu sanayide boya ustalarinin gelip araca bakip nerde boya olup olmadigini nasil anladiklarini adam şöyle bakti kapi boyali dedi ,camurlukta vernik atmasi vardi boyali dedi pasta cilanin izleri kalmisti bant cekmedigimden plastiklerin uzerinde beyazlamalar vardi tavanda boyali dedi 2 dakkada arabayi komple boyali hale getirdi
dün pasta cila vs için arabayı verdiğim yeri aradım ve ön kaputta boya varmı vs diye sordum evet dedi yüzeysel var.Nasıl oluyor bu anlamış değilim düzeltme vidalarda oynama iç kıvrımlarda boya dahi yok
Kaput altindaki hatlarda ve koselerde darbe, cekic izi v.b gibi izler yoksa distan yuzeyi tas vurugu gibi nedenlerden dolayi byamis olabilirler...
Millet olarak şu boya takıntısından ve değişmiş parça takıntısından(ağır hasarları kasdetmiyorum) kurtulmamız lazım.Araç sayısı o kadar çok arttı ki, aracı sürtmemek mümkün değil. Dayımın 2001de sıfır aldığı Focusu var. Henüz 90bin kmde trafikte hiç kazası yokken. Aracı park halindeyken 3-4 sefer gelip çarptılar aracına ve değişmesi gereken kapı sacı çamurluk vs. ya değişti ya boyandı. Aracın ne ön düzeninde nede motorunda her hangi bir sıkıntısı hiç yok.Şimdi bu bahsettiğim araçla kazasız boyasız, kmsi 150bini geçmiş hor kullanılmış focusu kıyasladığımızda. Hiç birimiz motor durumunu ön düzen durumunu sormadan direk araçta değişen yada boyanan var mı yok mu diye sorgularız ve belkide boyasız diye 90 bindeki aracı es geçip diğerine 1-2 bin lira fark vererek onu alırız. Oysaki aracın motoru ve şasenin düzgün olması bizim için daha iyiyken hep dış yüzeyle ilgileniyoruz.Ne demişler önemli olan dış güzellik değil iç güzelliktir Konuyu dağıttım belki özür dilerim @MUSTAFA KARVAN (5876) . Bahsettiğiniz olay gerçekten sevindirici. Gözünüz aydın olsun kazasız belasız günllerde kullanmanız dileğiyle.