0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorun yok ben hep 2 tl lik oynuyorum. şaka bi yana kumar haramdır
Sorun yok ben hep 2 tl lik oynuyorum.
Zamlardan etkilenmeyen vatandaş repliği ha
Vay be umutlarim ysri yarı ya azalldi.Hoca..... cemaat..turkiyede diyanet farkli islwrle ugrasiyor
Hocam bankadan çekilen kredi fazi için bile farklı görüşler var. Kimiside faizsiz kazanç diyip faiz oranında para alıyor yada veriyor.
Hocam farklı görüş olsada güçlü olan faizli paranın her türlü günah olduğudur. Bazı alimler çok zor durumda kalınırsa vs durumlarda işini görecek kadar alma hususunda görüş birliğine varsalar da. Faiz her türlü kaçınılması gereken bir durum ama işte her türlü bulasiyoruz. ALLAH affetsin insallah
Faizsiz yaşam ? İmkansız ! Mandıra filozofu olmak lazım.Allah akıl fikir vermiş hocam, bakmayın siz o alimlere.Mesela bizim satışlarımız yarısından fazlası kredi kartı çekimi şeklinde, kredi kartı komisyonu da bir nevi faiz aslında e peki "faiz almak da, vermek de haram" demek ki külliyen günahkarız.Bunu "Allah Affetsin" demek ile vs. vicdanen rahatlayamayız, e müşteriye de "kusura bakmayın, kredi kartı geçerli değil" deseniz "ohooo yıl olmuş 2016" falan bir sürü tantana işitirsiniz, yani kosacası sözüm meclisten dışarı iki ucu pis değnek.
Yapmayın abilerim ya sokakta kime sorsan kredi borcu var kime sorsan kredi kartı borcu var 18 yaşında üniversiteye giriyosun devlet para veriyor geri ödemesini faiziyle alıyorkimsenin loto-iddaa oynamanın haram olduğunu düşünecek durumumu kalmış
süper loto kolonundan kredi faizi ödemenin haram olduğuna gelinen bu konu devam ederken devlet yönetimini bir fiil elinde bulunduran ve müslümanlığı bitirme çalışmalarında başarıyla bir yere kadar ilerleyecek olan israil (temsili):
Bende bayi önünde cebimden 5 tl çıkarıp oynamadan geri cebime koyup 5 tl kazanıyorum [emoji23]
18 yaşında üniversiteye giriyosun devlet para veriyor geri ödemesini faiziyle alıyor