0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Açıkçası çok performans arayan birisi degilim 1.33 motor corollayi taşıyorsa aurisede yeterli gelir diye dusunuyorum
Siz yine de test etmeden almayın Ercan bey, özellikle 4 kişi bindirin araca öyle kullanın ve sizin beklentilerinizi karşılayıp karşılamayacağına karar verin, son olarak cebinizdeki son paraya kadar almayın aracınızı en az 1000TL civarını kenarda tutun, özellikle 1.33 için.
peki söylediğim fiyatlara temiz bi 1.33 bulabilirmiyim?
Temizlikten kastınıza bağlı olarak, bulabilirsiniz tabi.
Fazla performans beklentiniz yoksa, sakin kullanırım diyorsanız 1.33 olabilir. Bende de aynı araçtan vardı, otomatik düşündüğüm için değiştirdim araçtan memnundum. 2015 sonunda özellikle corolla 1.33 satışlarını arttırdı. Kalabalık değilseniz ve bagaja fazla ihtiyacınız olmayacaksa Auris olabilir.
Mesaj Birleştirildi: Mart 10, 2016, 09:59:18 aracı nekadara verdiniz acaba ayrıca aracın kronik sorunları varmı
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı aksamlar. Foruma Afyonkarahisar dan katiliyorum. Ben auris 1.33 almayı düşünüyorum fakat araç hakkında bilgiye sahip değilim Araştırmalarımda tatmin edici sonuçlar vermedi.Araç nasildir motoru yeterli geliyormu, Toyota markası bilindiği üzere sağlam ve baş agritmayan bir marka aurisin bu modelinde toyotaya yakışır bir modelmi.Ayrıca butcem de biraz kısıtlı araca verebilecegim fiyat max 35.000-36.000 boya takintim yoktur onemli bölgelerde olmadığı surece bu fiyata bu kriterlerde basımı aritmiyacak gönül rahatlığı ile binebilecegim bir araç bulabilirmiyim.Toyotayi ve araç piyasasını bilen forum üyelerinden yaralarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.