0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
98 corollanin far, sis, park,sinyal ampul kodları nedir internetten alacağım ama kodlarını bilmiyorum.
Far H4 Sis H3 Park W5W Sinyal P21W
Sizce nasıl bir renk kombini yapmalıyım turuncu, beyaz, mavi???
Kombin falan için uğraşmayın Far ampulü için standart 3800K, sis farları için kışın 2800k yazın 3800K, park ve sinyal ampulünüz standart olsun.Far ve sis ampullerinde 4500K üzerine çıkarsanız, Xenon kit vs. kullanırsanız hem bol bol kulağınız çınlar hem de yağmurlu ve sisli havalarda önünüzü göremezsiniz.
Osram Night Breaker Unlimited alınabilir. Yada Philips X-Treme vision alınabilir ki ben olsam kısalara bunu alırdım Park ve sinyaller led güzel oluyor bence ama sinyallere tak kullan olmayacaktır. Direnç kullanılması gerekecektir Parklar beyaz olabilir yada amerikan sinyal gibi turuncu kullanılabilirSis farı olarak nasıl bir ürün aldınız? Custom sis farı mı?
Amerikan parka gerek yok. Zaten farın yanında ayrıda park ampul lambası var. Ona turuncu t10 w5w alıp takın. Modülsüz amerikan park olur
Haklısınız oda olur. İşte parkları yakınca yandaki sinyal lambasının da yanmasını da istiyorum
Yan sinyal parkla beraber yanarsa muayenede ağır kusur olur.
Tampondakilerin yanması bence apaçi işi ama tercih meselesi. Ama o lambalara şeffaf cam alınabilir
Anladım muayeneden yeni geçtik ama gerek yok o zaman uğraşmaya.
parklara dipsiz ampül olur mu
Evet piyasa adı dipsiz ampul, ancak maksimum 5W olmalı, 10W ve üzeri olanlar ile soket yada park lambası duy yuvasını bozabilirsiniz, ayrıca park lambası daha kısa sürede kararır.
@Ufuk Sönmez (16363) ustam; Bu Toyotanın (1998 ae101) Türkiye de orijinal sis farı var mı?