Gönderen Konu: Corolla ampul numaralari.. Far sinyal sis park  (Okunma sayısı 6543 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 216 kere teşekkür etti
  • 272 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla ampul numaralari.. Far sinyal sis park
« Yanıtla #20 : Mart 16, 2016, 08:54:49 »
Hazırda bulunmuyor, yurtdışı siparişi ile temin edilebilir.

Ufuk Hocam araştırarak buldum. Farklı kombinasyonlar da gördüm. Ön sis açma anahtarını far koluna koymuşlar ve yine her zaman olduğu gibi güzel ülkemde bu donanım böyle bir düğme malesef yok, hiç yapılmamış da anladığım kadarıyla. Evde bu iş için aldığım Role, Sis farları ve gereken malzeme mevcut. Haftasonu meşgalesi arayan ben de varım. Havalar güzelleşsin takacağım inşaAllah. Eğer farklı bir fikriniz olursa sis anahtarı ile ilgili sevinirim.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 16, 2016, 08:54:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 16, 2016, 10:36:20 »
   Ufuk Hocam araştırarak buldum. Farklı kombinasyonlar da gördüm. Ön sis açma anahtarını far koluna koymuşlar ve yine her zaman olduğu gibi güzel ülkemde bu donanım böyle bir düğme malesef yok, hiç yapılmamış da anladığım kadarıyla. Evde bu iş için aldığım Role, Sis farları ve gereken malzeme mevcut. Haftasonu meşgalesi arayan ben de varım. Havalar güzelleşsin takacağım inşaAllah. Eğer farklı bir fikriniz olursa sis anahtarı ile ilgili sevinirim.
Banada sis anahtarı lazım. Bende taktımda anahtar çok uyumsuz oldu. Efsaneye ilk nesil Focus sisi takanlarda var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 216 kere teşekkür etti
  • 272 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 16, 2016, 14:28:26 »
Banada sis anahtarı lazım. Bende taktımda anahtar çok uyumsuz oldu. Efsaneye ilk nesil Focus sisi takanlarda var

Ben de epey düğme aradım. Sanayi de süzme dandik anahtara adam 8 TL dedi. Kızdım kaç aydır ebay de bakınıyorum. Bir tane sipariş ettim. 1 dolara satın aldım, kargo ücreti yok. çinden yada hongkong dan gelecek. :D Açınca mavi led yanıyor düğme üzerinde. Tabi o kadar yolculuktan sonra yorulup çalışmamazlık etmezse :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 16, 2016, 14:46:56 »
  Ben de epey düğme aradım. Sanayi de süzme dandik anahtara adam 8 TL dedi. Kızdım kaç aydır ebay de bakınıyorum. Bir tane sipariş ettim. 1 dolara satın aldım, kargo ücreti yok. çinden yada hongkong dan gelecek. :D Açınca mavi led yanıyor düğme üzerinde. Tabi o kadar yolculuktan sonra yorulup çalışmamazlık etmezse :D
Çalışır bazı malzemeler şaşırtıcı derecede sağlam oluyor.  :) Benimkinde klima tuşu takılan yere taktımda hos durmuyor. 2 kademeli gündüz ledi takıp ayn düğmeden kontrol etmeyi  düşünüyorum. Bi taraf sis diğer taraf led. :hoş: