0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...İş güvenliği kanunu
Ben de istisnai durumlar haricinde mümkün olmadığını hatırlıyorum. Çok sıkıntılı olacağı kanaatindeyim hem. Araç forkliften inerken bi araç sahibi telefonla konuşurken görmeyip altına girse ne olacak mesela?Hadi kazayı bırakalım kenara...Araç 3 gün kalacaksa sahibi ne kadar bekleyebilir? 3 saatlik işi olana müsade edilip diğerine edilmezse olur mu? Serviste 10 araç sahibi ile 5 usta ne kadar verimli olur? Usta işini mi yapsın, araç sahibi sorularına mı yetişsin? Arada bir müdahale eden dahi olacaktır, şöyle yap böyle yap...
Serviste şunun değişmesi gerekiyor değiştirelimmi isterseniz gelin bakalım isterseniz dendiğinde içeri alınıyor onun haricinde camdan izliyorum. Bir yana ben usta olsam devamlı bana bakan birisi başımda duran birisi hoş olmaz , bir yanada usta şunada bir baksak demekte insanın içinden geçmiyor değil; buyrun
Bu iş güvenliği işi yanlış yorumlanıyor sanki. İş güvenliği çalışma şartlarını ve ekipmanları belirler benim bildiğim.Bir yerde bulunup bulunmama keyfiyeti ise o yeri işleten kurum/işletmenin koyduğu kurallar veya yönetmeliklerle belirlenir?Eğer bulunma izni varsa işte o zaman iş güvenliği kuralları işlemeye başlar.Bu hem çalışanlar için hemde diğer şahıslar için işin durumuna göre belirlenir. Eğer servis alanında bulunmak işletme tarafından yasaklanmadıysa işte o zaman iş güvenliğinden söz etmek gerekmez mi?Tabi böyle bir durumda istisnai durum olmadan o bölüme girmek yasak olmalı.Duruma göre müşteriyi al duruma göre alma gibi bir uygulama olursa (ki olan o) bu durum keyfiyete bağlı gibi geliyor.O yü<den öğrenmek istediğim mevzuat hazretlerinin bu konuda ne dediği.Araç üreticileri yetki verirken bu konuda bir kural koyuyorlar mı yoksa tamamen servisin tutumuna mı bağlı?