0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
daha servis kayıtları böyle. belki sanayide cebinden yaptırdığı şeyler varsa ?ya arabanın yarısı başka arabadan kesilip alındıysa? Tanımadığınız birinden araç alırken sorgulatsaydınız keşke
Evet Kaan bu dediklerinin hepsi ihtimaller dahilinde. Ama dediğim gibi bana satan adamında bu işten haberi yoktur diye düşünüyorum. Çok dert edecek değilim sonuçta aracımdan çok memnunum bakımını yaptırdıkça sorun yaşamıyorum. Ve keyifle kullanıyorum en önemliside bu bence. Ama bir daha araç değiştirmeye kalkarsam eğer bu sefer ya tanıdığım birinden 2.sahibi olacak şekilde ikinci el alacam yada sıfır araç alacam. Ev borcum biterse 1.2 TSI DSG Octaviaya yazılacağım. Panaromik cam tavanlı felan
tabiki şuan memnunsunuz ama satarken daha farklı şeyler çıkabilir belli olmaz. expertiz sonuçları daha kötü olabilirbirde Octavia için takasa girmek istersenizde almayabilirler. 5 yaş veya 200k üzeri araçları takasa almıyorlar yada kendi gruplarındaki araçları değilse bu koşullar geçerli
Konuyu okuyunca sanki KAAN ŞOKA GİRMİŞTE SELMAN BEY ONU ŞOKTAN çıkartıyormuş gibi olmuş Geçmiş olsun Selman hocam, hayırlısı ama adamlar ciddi ayıp etmiş
Eski sahibi ile kesinlikle irtibat kurun. Bu yasal olarak suçtur. Adam sunu iddia edemez: ya ben bilmiyordum hasarlı olduğunu vır vır vır. Sattığın maldan sorumlusun. Geriye dönük 1 ya da 2 yıldı galiba dava açılabilir.
teşekkür ederim arkadaşlar. Allah var gam yok.Talat bey adamın numarasını silmişim ama ulaşmak zor değil. Ama adama demezler mi almadan önce doğru düzgün araştırsaydın diye.Birde diyelim ki dava açtık sonuç ne oolacak.
@Selman Yalçın (18649) Geçmiş olsun Selman. Kafana takma aracının keyfini çıkar. Son zamanlarda kulağıma gelen bir husus var. Sigorta şirketleri ile iyi ilişkiler içinde olan bazı galericiler aracı satana kadar geçici bir süre mevcut kazaların tramerde görünmemesini sağlıyorlarmış. Nasıl yapılır bilmiyorum, bu sadece duyum. Bu sebeple aracı aldıktan 1-2 ay sonra tekrar sorgulamakta yarar var.
Teşekkür ederim arkadaşlar.Aytaç abi aracın eski sahibi öyle sahtekarlık yapabilecek bir adam değil. Arabayı burada bir kaportacım vardı ona rica edecem bi daha baksın diye çünkü ben değişmediği konusunda hala şüphelerim var