0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birebir örnek sayılır mı bilmiyorum başımızdan geçmiş bir olaydır. İkinci el olarak 2 karış lokal boyalı olarak bakılıp satın alınan Opel Corsa bir araç Servis kayıtları incelendiğinde Mekanik aksam rutin değişimleri dosyasının içerisine gizlenmiş olarak Kaput, sağ sol çamurluk ön tampon far, panjur vs vs gibi değişim işlemleri olduğu görüldü, ancak araca servis tarafından yapılan expertiz raporunda ve detaylı incelemede bahsedilen parçaların orjinal olduğu tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucu aracın x bir yetkili Servisin test/demo aracı olarak ilk aylarında kullanıldığı o esnada servise bahsedilen parçaları kazalı/hasarlı bir aracın sigorta kapsamında giriş yaptığını fakat aracın Servis geçmişinin kusursuz kalabilmesi için işlemlerin bahsedilen satın almış olduğumuz araç üzerinden yapıldığı anlaşılmıştı. X servisi ile telefonda konu çözülemediğinden GM'ye şikayet bırakıldı konu GM tarafından da onaylandıktan sonra aracın servis kayıtları sildirildi
@Selman Yalçın (18649) Geçmiş olsun Selman. Kafana takma aracının keyfini çıkar. Son zamanlarda kulağıma gelen bir husus var. Sigorta şirketleri ile iyi ilişkiler içinde olan bazı galericiler aracı satana kadar geçici bir süre mevcut kazaların tramerde görünmemesini sağlıyorlarmış. Nasıl yapılır bilmiyorum, bu sadece duyum. Bu sebeple aracı aldıktan 1-2 ay sonra tekrar sorgulamakta yarar var.
@Aytaç Hut (27127) Ben de duyduğumu anlatayım ki gerçekten uygulandığını çok iyi bilen bir arkadaşımdan duydum. Bahsettiğiniz olay şöyle, aracın plakasını değiştiriyorlar,eski plakadan yeni plakaya tramer bilgileri geçişi 2-3 ay arasında gerçekleşiyormuş ve siz alırken ilk etapta bir şey çıkmıyormuş.Sonradan tramere geçiyormuş.Muhakkak şasi no ile sorgulanmalıymış.
Servislerin expertizine pek güvenmiyorum. Daha önce kardeşimin kullandığı Peugeot 306'yı satmak istediğimde alıcı ısrarla Ankara'daki meşhur bir Peugeot servisine göstereceğini söyledi. Servise gittik. Aracı içeri aldılar. Bu arada araç Kıbrıs'ta kullanıldı. Orada bir kaza geçirdi ve sol ön far, ön pancur ve sol ön çamurluk değişti. Sağ ön far da yeni takılan sol ön fardan farklı olduğu için değiştirildi. Çıkan sağ ön farı da bagajda muhafaza ediyordum. Ben alıcıya bu değişen parçaları söyledim. Ekspertiz bitti ve kendisinin usta başı olduğunu söyleyen usta yanımıza gelerek araçta değişen yok sadece arka bagaj kaputu boyanmış dedi. Ben araç sahibi olarak ısrarla değişen parçaları söylememe rağmen usta değişen yok diye ısrar etti. Servisin müdürünü çağırıp bu ustayı derhal işten çıkarın diye tavsiye ettim. Diyeceğim o ki: servislerin ekspertizine pek güvenmiyorum.
Selman abi geçmiş olsun .
Konuyla pek alakalı değil ama ekspertiz falan deyince yazayım dedim. Vakti zamanında arkadaşın birisi temiz ve fiyatı çok uygun bir araba bulmuş. Neyse almadan bir ustaya gösterelim demişler, gitmişler ustaya. Usta binmiş tur atmışlar, kaça falan muhabbet etmişler. Sonra usta demiş ki bu araba sıkıntılı çok masraf çıkar demiş. Bizimkiler soğumuş arabayı almaktan vaz geçmişler. Sonra birde görmüş duymuşlar ki arabayı o usta satın almış