0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun iyi günlerde kasasız belasız kullanırsınız inşallah.
Hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah.
Hayırlı olsun aracınız
İstediğiniz renk neydi?Hayırlı olsun
Kaan aklıma gelen ilk soruyu sormuşsun Kadına etek erkeğe vtec yakışır Hayırlı olsun kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle
hayırlı olsun. füme güzel renk.
@Yasin Nehir (25759) Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
Hayırlı olsun, güle güle kullanın
Çok sağolun arkadaşlar.İstediğim renk füme ile beyazdı. Yani bu iki renkten füme bir tık öndeydi çünkü beyazların içi komple siyah. Fümenin içi ise bej. Bej renk ferah bir hava katıyor.Aslında Premium ile Elegance paket arasında sadece sunroof farkı var ama Eleganceler gerçekten pahalı ve temizini bulmak güç. Bize denk geldi. Jazz'ı sattığı arkadaş "inşallah size de araba alırken iyileri denk gelir" demişti. Duamız kabul olsa gerek hem araç iyi hem de aracı satın aldığım insanlar çok naiflerdi. İzmir Karşıyaka'dan aldım aracı.
Çok güzel bir seçim özellikle sunroof olması çok ayrıcalıklı bir durum. Bir nasip olmadı bize Dediğiniz gibi iç konsol renginin bej olması insanı daha mutlu ediyor. Benim ilk 2001 corollamda da açık renk hakimdi ve çok hoşuma gidiyordu. Kazasız belasız mutlu sürüşleriniz olsun. Mahsuru yoksa aldığınız fiyatı paylaşabilir misiniz?
Hayırlı olsun . Kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
Hayırlı olsun, Güle güle bin inşallah
Teşekkür ederim Selman bey. İlk çıktığı kasadan beri içimde uhdeydi çok şükür gönlümce oldu. Fiyat aralığı çok geniş aracın. 3 Tane araba buldum temiz biri 58 diğer ikisi de 56'dan aşağı inmedi. Şaka gibi. Benim aracım da hatasız denk geldi, 55 ten kapı açıldı. 52750'ye anlaştık. Fiyat yüksek mi, evet çok yüksek ama boyalı değişenli kilometreli araçlara da 49-55 arası istiyorlar. Mesaj Birleştirildi: Şubat 23, 2016, 08:25:44Sağolun arkadaşlar, amin inşallah...
Gönlünüze göre olduysa biraz pahalı olmasının bir sakıncası yok sonuçta sıfır gibi bir araç almışsınız maşallah. Ayrıca sizin kasalar çok tutulduğu için fiyat yönünden zarar edeceğinizi hiç düşünmüyorum. Benim kuzenim 2013te 2007 manuel 60bindeki elegans civici 30binliraya almıştı, şimdi 40 veriyorlar satmıyor