0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok şükür gerçekten sıfır gibi ki pahalı gibi görünsede işin içine girince anlaşılıyor uygun olduğunu düşünüyorum. Bir sonraki kasalaradan daha çok tutulduğu söyleniyor. Dediğim gibi bu kasaya çok binmek istemiştim, hevesimi alınca başka araçlara bakarım artık. Piyasa genel olarak son iki buçuk yıldır çok yükseldi.
onca engamenin içerisinde insanın aradığı aracı bulması paha biçilemez hayırlı olsun,
Yasin Bey hayırlı olsun. Piyasa şartlarına göre makul bir fiyata almışsınız.
Hayırlı olsun... Biz de kardesime 1 ay kadar önce 2011 civic premium otomatik aldık. 28000 km'de ve nokta hatasız. 52000e almıştık. Fiyatı yüksek diyenler bu aracın piyasasını, nasıl aranan bir araç oldugunu bilmiyorlar
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanin yeni aracınızı. Fiyatı da iyiymiş piyasa gerçekten uçmuş
Sağolun Eyüp bey. Üç kişiyle anlaşmaya çalıştım. 2 si hatasızdı biri 58'den diğer ikisi 56 binden aşağı düşmemişlerdi. Diyorum o fiyatlara yeni kasa var, benim aracım temiz diyorlar
hayırlı olsun
hayırlı olsun Yasin bey bende kısa süre önce honda sahibi oldum. Yakında toyotaclup te hondacılar diye bölüm açacaklar