0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar hayırlı akşamlar2004 sol aracımın baskı balatasını değiştireceğim. Daikin marka bir set aldım (250 TL) değişime usta 200 TL alacak. Şimdi bazı sorularım var.1- Marka nasıl2- Değişimde nelere dikkat edeyim3- Araç 156 binde şanzıman yağını değiştirmeye gerek var mı? Usta Mobil 80 koyalım diyor ne dersinizcevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
şanzıman bilyasını kontrol ettirin ötme varsa değiltirin
Emin Bey,bilyanın ötmesini nasıl anlıyoruz.2-3 bin devir aralığında hızlanma sesine benzer bir ses var bizde o mu acaba?
Ayağınızı debriyajdan çekince vınlama sesi gibi birses gelir basınca normale döner siz siz olun baskı balata değişirken rulmanı değiştirin set aldığınızı varsay mam bu yüzden di
Yokuş aşağı-yokuş yukarı-düz yol-boşta iken hep aynı ses gelir mi?
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler bilgileriniz harika...şimdi yağı hallettik ama bilya işi kafama takıldı. Bilyayı ayrımı almak lazım?
Arkadaşlar baskı balatayı geçen cuma özel serviste değişti. Ancak bazı sorunlar var 1- Debraj yumuşadı. gıcırdama gitti2- Çekişte problem yok3- Araç 1 2 ve 3. viteste bazen silkeleme yapıyor. Acemiler yaparya kalkarken titreme olu aynen onun gibi. Değişimden önce böyle bir sorun yoktuUsta baskı balatada sorun var veya motor takozları değişecek diyor. Volant iyi durumdaymış taşlatmadı.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap versinÖzel servise yaptırmakla hata mı ettim
Usta baskı balatada sorun var veya motor takozları değişecek diyor. Volant iyi durumdaymış taşlatmadı.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap versinÖzel servise yaptırmakla hata mı ettim