0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daikin markaydı bir kutunun içinde baskı balata ve bilya vardı.Şimdi bu silkeleme normal mi? Ustu suçu hemen sete attı. Acaba montajda bir sorun olabilirmi? Şimdi ben ne yapmalıyım? Mesaj Birleştirildi: Şubat 29, 2016, 22:30:15Ufuk bey, volantta sorun olsa değişimden öncede benzer sorunlar olmazmıydı. usta sorunu baskı balatada buldu diyelim garantiden gelinceye kadar ben ne yapacağım. Birde aracın üzerinden valeo marka bir set çıktı bu orjinal mi?
Usta hatası varsa nasıl kabul edecek, şanzımanı tekrar indirip ben yapamamışımmı diyecek. Bence suçu ürüne bulacakAracı bu şekilde kullanmamın bir zararı var mı?Yoksa paraya kıyıp başka bir ustayamı göstereyim sorun üründeyse garantiden değiştiririm peki sorun ustadaysa ne alacak giden benim 250tl olacak.Ne tavsiye edersiniz
merhaba ufuk abi. yukarıdaki arkadaşin bahsettigi sorun bendede var. debriyaja basınca gıcırt diye bir ses geliyor. bir diger sorun ise arabam soguk iken yani ilk bindigimde 1. viteste kalkarken hafif silkeliyor. tırtt diye sallanıyor. o an bn tekrar debriyaja basıyorum gazi biraz yüksek verdim mi hiç sorun yok. ilginç tarafi bunu araba soguk iken yapıyor. mesela 10-20 dakika sürüşten sonra. arabayı stop edeyim. aradan 1-2 saat sonra gelip binsem ilk kalkışta bu sorun olmuyor.titreme yok. benzindede ayni sıkıntıyı yapıyor. nezaman hararet araba ısınsa bu sorunum kalkıyor ortadan.