0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok mu yardımcı olabilecek bir kullanıcı forum üyesi?
2015 4 cam aıto olan corollalar için cam modülü servise gelmiş. Bugun taktırdık 250 tl.Ama bir kere kilitlemeye basınca degil 2 kere basınca camları kapatıyor.Cenmax ile gorustum bu özelliği yeni modullere kendileri guvenlık için eklemiş.İstenirse modul uzerindek bir kablodan tek basmada camları kapatacak şekilde ayar olabiliyormuş
Ee o zaman avensise de olur bu. @Ahmet Güve abi mikrofon sende [emoji1]
İlk defa duydum,Yapılamaz birsey degil, Cenmax ın çalıştıgını duymuştuk.
Peki 4 cam auto olmayan, yani 2015/Haziran öncesi üretilen ve sadece sürücü camı auto olan araçlara bu cenmax'ın modülünü servis takar mı acaba?
Dedim biz alıp kendimiz takabilir miyiz? Hayır dışarıya satmayiz sadece servisler takacak dedi. Vay arkadaş
Yukarıda aliexpress linki var onu alıp takabilirsinizGaliba kendi satış merkezleri var oraya gidipte alınabiliyor. Ben zamanında konuşmuştum gelirseniz aracınıza montaj yaparız ama size gönderemeyiz demişlerdi
Hayırlı olsun, güle güle kullanınız. Ancak, dört camın aynı anda kalkması aküye fazla yük bindirir gibime geliyor, keşke tek tek kapansaydı camlar..
Bu modül sadece camları kapatıyor, peki açıyor mu?Hayırlı olsun güle güle kullanın.