0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazılanlara kesinlikle katılmakla beraber bu olayların sadece modifiye araçlarda değil orjinal fabrika çıkışlı özellikle Yeni Kasa Bmw 3 ve 5 kasalardaki Şimşek Efektli Uzun farları bilerek arka arkaya öndeki sürücüyü kör edercesine selektör yapanlara ne demeli acaba Hafta sonları Bursa-İstanbul arası yol gidip geliyorum,sabah karanlığında yola çıkıp akşam karanlığında dönüyorum.Çünkü bu tip farların patlama ve sönme hızları çok hızlı olduğu için ışığın nerden geldiğini bile anlayamıyorum bazen.Halogen ampulde en azında patlama ve sönme hızları daha yavaş olduğu için gayet net belli oluyor arkadaki aracın nerden geldiğini görebiliyorum ve panikletmiyor.Emin olun bence bu tip uzun farlar bence yasaklanmalı yada bunların selektör mekanizmaları farklı bir şekilde olmalı.
en güzeli de gelip başlıkta günah çıkartanlar. bende de var ama kimseye zarar vermiyorum, gözleri almıyorum, dalgaların köpürmesi, anlayamazsınız...
Halojen beyaz ampul kullanıyorum keşke imkanımız olsa da görseniz göz almıyor zaten benim gözlerim aşırı hassas olduğu için bende merceksiz fara xenon ve çin malı kalitesiz beyaz ampullere isyan ediyorum. Rahatsız olduğum birşeyi başkasına yapmam, günah çıkarma olarak görmenize ve ters algılanabilecek şekilde yazmanıza gerek yoktu. Neden üstünüze alındınız derseniz başlığa o şekilde yazan birtek ben varım ve yazma sebebimde benim gibi modifiye sevipte birşeyler yapmak isteyenlere örnek olmak istedim, emin olun aracımda trafiğe ve çevreye zarar verecek hiçbir modifikasyon olmamakla birlikte kendimde gayet sakin bir sürücüyümdür hatta arkadaşlarım arasında alay konusu bile oluyor bu konu ama umursamıyorum. Bu ağır dalga geçen uslubunuzu gereksiz buldum.
Değerli TCT sakinleri, selamünaleyküm, merhabaİçimizde elbette ADAM gibi araç kullanan saygın kardeşlerimiz, abilerimiz vardır. Onların modifikasyon zevkine yüksek saygı duyuyorum. Aşağıda söylediklerim sizin yüksek kişiliğinize değil. Üzülerek belirtiyorum ki şuana kadar henüz modife olup da iyi kullanılan bir araç görmedim.Naçizane tavsiyem havanın üzerinde, demir çeliğin içinde olduğunuzu lütfen unutmayın!Siz aracınızda ne taşıyorsunuz bilmem ama ben oğlumla, ailemle oluyorum genelde. Sizden ricam egzozunuz, beyaz kör edici ışıklarınız, yüksek ses müziklerinizin, ara gazlarınızın, trafikte estirdiğiniz terörün zevkini müsait yerlerde çıkarsanız, masum insanların olmadığı başka yerlerde tepinseniz, cefasını biz çekmesek olmaz mı?Saygılar sunarım, keyifli, kazasız, belasız sürüşler dilerim. Sürçü lisan ettiysek affoluna.NOT: Bu sitemim dünkü kötü tecrübem neticesinde kaleme alınmıştır.
Rahatsız edenleri 155 ,i arayıp plakasını verip durumu bildirin .Bu şikayet değil bizlerin en doğal hakkıdır .Daha dün 14-15 yaşlarındaki veledler babasının veya annesininden izinsiz aldığı araçla deli gibi araç kullanıyor olduğunu farkettim diyorum neredeyse bizim Apartmanın duvarına çarpacaklarken son anda durup aynen tam gaz lastik sesi ile kaçtılar ben evden çıkıp müdahele edene kadar.Tabi durumu 155 e ihbar ettim .Böyle yapmazsak birilerinin canı yanar.Saygılar...
Ne olur ne olmaz genelde koltuk altında ya da bagajda durur göz yaşartıcı spreyle birlikte... Özel yaptırdım Demirciye on kısmı normalden kalın ve ağır salladım mi ya onun anası ağlayacak ya benim!