Gönderen Konu: VİCDAN  (Okunma sayısı 3276 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 100000
  • Model Yılı: '11
  • 2592 kere teşekkür etti
  • 1513 kere teşekkür edildi
Ynt: VİCDAN
« Yanıtla #20 : Şubat 20, 2016, 13:52:30 »
modifiyecileri bunlarlami cezalandiracagiz? Bu bir şaka olmalı.

Syg.
Yok bununla değil. 9lu Kırıkkale var ama kaçak taşıyorum. Taşıma ruhsatı çıkmadı daha. O koltuk altında duracak bunu bagaja atarım
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)
***25k(benzin) 75k (lpg) =105k+km....MaşaAllah

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 20, 2016, 13:52:30 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • CCCXXXXVIII-RollaFx Usdm
    • Rc Garage & Fotoğraf Albümü
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 999
  • Model Yılı: '95
  • 171 kere teşekkür etti
  • 352 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 20, 2016, 14:10:55 »
Trafik ve hayatta, aman neyse bakmayayım ona iş çıkmasın kavga dövüş olmasın diyoruz. Ama her böyle deyişimizde de o suçlular daha da şımarıyor ve büyüyor güçleniyor. Bi yerde yanlış yapıyoruz ama nasıl çözeceğiz bilmiyorum.
http://etna81.blogspot.com/ AE101TR Eibach Pro-Kit <--> FX Ön Tampon ,Usdm Arka Tampon ve Arka Stop Reflektör(Kırmızı Beyaz) <--> Parlak Siyah Panjur <--> Kristal Kara Far(Mercek Bi-Xenon) <--> Anatomik Spoiler <-->  Japan Pioneer Müzik Sistemi <--> 15” Darwin Racing GTX Jant <--> Eibach ProKit Yay <--> https://goo.gl/JM6Hqh

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 21, 2016, 09:24:17 »
Talat adam kasmek neysede tetanoz olur mazallah paslı balta hem kesmez mındar olur.. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 54000
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 21, 2016, 10:00:33 »

Ne olur ne olmaz genelde koltuk altında ya da bagajda durur göz yaşartıcı spreyle birlikte...  Özel yaptırdım Demirciye on kısmı  normalden kalın ve ağır salladım mi ya onun anası ağlayacak ya benim!
Talat abi idolümsün. Bende de koltuğun kenarında beyzbol sopası ve uzağımda dursun biraz son çare olarak kullanacağım bagajda küçük bir keser var. Trafikte nasıl manyaklarla karşılaşacağımız hiç belli olmaz
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #24 : Şubat 21, 2016, 10:01:18 »
Talat adam kasmek neysede tetanoz olur mazallah paslı balta hem kesmez mındar olur.. :D
Söylediklerim saka[emoji5]  o balta pikniğe çok gittiğim için aracimda durur çalı çırpı koparıp ateş yakmak için. Bu zamana kadar normal insanın dayanamayacsgi bazı magandalara rast geldim lakin sesimi çıkarmadım. Ailem çocuğum var.  Süzme o. Ç.  İle hiç işim olmaz. Ama yine de aracimda durması olumsuz bir durum teşkil etmeyecektir.
***Ayetleri görmezlikten gelirseniz, çocukları bile ihtiyarlatan bir günde kendinizi nasıl koruyacaksınız? (73:17)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Avensis 11' e.extra
« Yanıtla #25 : Şubat 21, 2016, 10:03:59 »
Talat kardeşim! Kendini Diriliş Ertuğrul dizisindeki Turgut Alp mi sanıyon,  :argh:  Trafikte bunlara hiç gerek yok, bir anlık sinir için olmadık işler oluyor. En başta kendimde dahil olmak üzere sabırlı ve hoş görülü olabilsek keşke.
Dirilişe hiç bakmadım. Benden zorla vergi alıp saçma sapan yapımlara benim paramı peşkeş çeken bir kuruma ne zamandan beri bakmıyorum gerçi televizyona bakmıyorum orası ayrı. Balta konusunda dikkat çekmek amacıyla paylaştım. Nedenini önceki mesaja ekledim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • P R İ N S VSI2- Japan Keihin Corporation
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 220000
  • Model Yılı: '05
  • 572 kere teşekkür etti
  • 511 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 21, 2016, 11:00:18 »
Söylediklerim saka[emoji5]  o balta pikniğe çok gittiğim için aracimda durur çalı çırpı koparıp ateş yakmak için. Bu zamana kadar normal insanın dayanamayacsgi bazı magandalara rast geldim lakin sesimi çıkarmadım. Ailem çocuğum var.  Süzme o. Ç.  İle hiç işim olmaz. Ama yine de aracimda durması olumsuz bir durum teşkil etmeyecektir.
Tabiki bizler barbar değiliz.Aynı baltadan bende de var bagajda bazen piknikte lazım oluyor.Benimki paslı değil kimseyi tetanoz yapmaz yani.. ;)