0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sütcü dediğime bakmayın, öyle mahalle sütcüsü değil Salıncağı olsa da, emin olun fiyatı ucuz olmazdı, 555 z rot da üretiyor, ne zaman dilerseniz yardımcı olurum.
Ufuk bey, sırf sizin yüzünüzden, Avensis multidrive s ile Toyota'ya dönüş yapmak istiyorum.
Pireye kızıp yorgan yakmayın Mutlu bey
Ufuk Bey bu 555 çok mu pahalı? Birkaç yerde okudum orijinalindend pahalıdır diye.Bana göre kalite para etmeli.Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2016, 21:28:32Toyotayı bırakmamamın nedenlerinden biride Ufuk Bey dir Mutlu.Mesaj Birleştirildi: Mart 03, 2016, 21:29:39Avensis nasıldır Mutlu alsak mı acaba kardeşim?
Ufuk Bey bu 555 çok mu pahalı? Birkaç yerde okudum orijinalindend pahalıdır diye.Bana göre kalite para etmeli.
Yok ne kızması Ufuk bey. İlginiz, kaliteli yedek parça satmanız ve hızlı yardımlarınızdan ötürü mazdadan toyotaya mı dönsem diyorum.
Tamam o zaman 98 Corolla için ön arka z rot lar içinde bana fiyat konusunda dönüş yaparsanız 555 marka olarak.
Evet kalitesi çok net belli oluyor ömrüne bakacağız artık teşekkürler. Yalnız ben anlamadım ben neden hala Efsane Toyotacı olamadım burada bilen var mı?
...rot başı, rotil, Z rot gibi parçalarda 555 i ciddi anlamda öneririm.
555 dediğiniz orijinal yedek parça mıdır, yoksa kaliteli ama muadil yedek parça mıdır?Cep telefonundan yazdım. Yazım hataları affola.
Aks körüklerinde alman malı Löbro kullandım bu da çok kaliteli.