0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok güzel açıklama yaptınız şöyle anlatayım bulunduğum civarda aracım için bir parçacıya gittiğimde herhangi bir marka belkide çin yedek parça veriyor ben diyorumki belli markalar var bunlar Toyota için özel ürettiği parça olmasa bile o kaliteye yakın ürettiği parça oluyor. Mesela debriyaj setini aisin, amortisör ve helezonları KYB devirdaim pompasını GMB gibi aldım bu gibi bilindik marka almak istiyorum. Aracım 98 model Corolla XEİ 4A-fe motor
NPW yi yazmadığım için gözardı ediyorum diye düşünmeyin ben örnekleme yaptım iki marka ile buna birçok marka adı ekleyebiliriz Mesela toyotanın orijinal dökümanlarında parça numarası 48530 arka amortisör piyasada KYB olarak karşılıyor ama 12361A motor ön askısı piyasada karşılayan iyi marka ne? ben bu sonuçlara araştırarak ulaştım servisten mümkün olduğu kadar parça almıyorum ancak piyasadada en iyisini bulmak istiyorum evet bana motor askısı iyi bir marka yada şu diyebiliyomusunuz?
Ufuk bey sıralamayı neye göre yaptınız? RBI, Perfect, Ashuki, Tezuka hangisi en iyisi
sizin yeriniz nerede acaba ?
Ufuk bey selamlar rotil rot başı salıncak için iyi bir matka önerebilirmisiniz
Sizde mevcutmu nereden bulabilirim
Bana rot başı ve rotil acil olarak lazım 555 dediğiniz sanırım en iyisi bunla ilgili fiyat verebilirmisiniz?
Güle güle kullanın, ürünler elinize ulaştığında yorumunuzu eksik etmezsiniz umarım
Ufuk bey, sırf sizin yüzünüzden, Avensis multidrive s ile Toyota'ya dönüş yapmak istiyorum.
Teşekkürler ufuk bey önce bir parçalara dokunayım kalitesinden anlarım yorum yapacağım elbet umarım yarın elimde olur zira araç sökük vaziyette duruyor.
Kargodan mesaj geldi teşekkürler, Sütçü artık zevkle süüüüüüütçüüüüüüü diye bağırıyordur ) 555 marka salıncak ta olaydı keşke diyorum birde bana z rot konusunda yardımcı olacaktınız 555 z rot üretiyor mu?