0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Beyler, elinize, emeğinize sağlık. Seviyorum böyle orjinal işleri. Linki var mı butonun?Mehmet, led rengini özellikle mi kırmızı seçtin yoksa tek seçenek bu mu? Lehim de dikkatimi çekti, kablo demeti gelmiyor herhalde yanında.@Mehmet Günay (27267) @Murat Köse (28015) @Talat Serkes (28471)
Daha dur başka küçük dokunuş daha yapacak Kırmızı iyi ya , farklı renkte olması hemde uyarı mahiyetinde... Neyse link vermezse bizede alır işte ben el yapımı göz nuru kendi butonumu kullanmaya devam ediyorum
ne demek efendim bişi yapmadım ki sen yaptın esas, butondan birer tane bize de yollarsın kuru kuruya teşekkür etmemiş olursun
Hele ben hiç bir şey yapmadım Mehmet sen sağol [emoji56] maşallah güzel oldu. Başka projeler de var mı acaba
Ayıpsın abi,ne demek. Elimde bundan önce kullandığım bir buton var onu yollarım
Dostlar bu buton bagaj kapağını içerden açıyor mu yoksa sadece kilit mekaniznasını mı serbest bırakıyor?
Vallahi süper hocam elinize sağlık. Benim araçta gördüğüm ve hala alışamadığım en büyük eksiklik bu bagajın açılmaması. Yani şu yetkili servisleri bir kursa alsanızda ögretseniz bu işleri ne güzel olur. Her avm girişinde aynı eziyeti çekiyorum. İçerden kilidi açsanda bulamıyor vatandaş açma düğmesini. Sonra in arabadan aç falan bir sürü iş. Helal olsun sana arkadaşım. Çok takdir ettim.
Küçük Dokunuşlar 9Kumandadan Bagaj AçmaUğraşlar sonucu @Murat Köse (28015) 'nin hep destek tam desteğiyle (Allah razı olsun,bıkmadan usanmadan yardım etti) , (Elo Röle'nin sanırım sahibi) Ferit Bey'e çok teşekkür ederim.Videoyu ekliyorum arkadaşlar.//www.youtube.com/watch?v=rRRF-xVUMswMesaj Birleştirildi: Ağustos 02, 2016, 14:24:20@bahadır ersoy (8305) evet bagaj kapağını içerden açıyor.
Eline sağlık bagaj açma tuşuna basarak açma yapabilme ihtimali var mı peki bu olayı?
Aklıma gelen soruyu sormuşsun Talat!Mehmet hocam elinize emeğinize sağlık diyelim,araçtaki en önemli eksikliklerden biri daha giderilmiş oldu
Ne emeği ya, atlan deve bir iş değil sonuçta herşey hazır sadece montaj işi. Onu da sen yaptın zaten. Asıl emek bu cam kapama cam açma modülü takmak. Cenmaxın ürünü de herhalde bizim arabalara uymuyor. şu aralar arabaya hiç birşey yapasım da gelmiyor,hele hele tr de tek olamadıktan sonra neye yarar
Maşallah herkesin eline sağlık çok güzel olmuş ☺
Ne emeği ya, atlan deve bir iş değil sonuçta herşey hazır sadece montaj işi. Onu da sen yaptın zaten. Asıl emek bu cam kapama cam açma modülü takmak. Cenmaxın ürünü de herhalde bizim arabalara uymuyor. şu aralar arabaya hiç birşey yapasım da gelmiyor,hele hele tr de tek olamadıktan sonra neye yarar [emoji14]