0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kapiyi boyali gönderemezler mi
sesı sadece sız duyuyorsanız bence degıstırmeyın.
Arkadaşlar,daha önceden konu olarak açtığım sağ kapı ses cam ses başlıkları altında yazdığım şu bu derken cam sesi zırıltı vs derken 7. Gidişim oldu servise ve sesin kapı iç sacı perçin noktasından geldiği saptandı, çözüm üretileneyince toyota genel merkeze durum bildirildi, bana kapı değişimi yapılması gerektiği ve bunun garantiden karşılanacağı söylendi, şimdi sizlerden öğrenmek istediğim bu kapı boyanmadan gelicek ve aracıma uygun boyanacakmış, sonuçta aracımın bir değer kaybı olucak ve nekadarda olsa boyalı kapı olacak, siz benim yerimde olsa ne yapardınız?
Müzik açıldığında ses kesiliyorsa müzik yokken de çok rahatsız etmiyorsa bence değiştirmeyin. Rahatsızsanız da servis formlarını, genel müdürlük yazışmalarını vs çok iyi muhafaza edip değişim öncesi ve sonrası kapılarınızın resimlerini çekin derim.Profilinizde 700 km diyor, aslında bu denli sıfır km bir araçtaki sorun üretim hatasıdır ve tüketici kanununa göre ürün bedel iadesi talebinde dahi bulunabilirsiniz. Ayıplı mal olarak geçer ve çoğumuzun bilmediği şey ise şudur: Ayıplı mal durumunda onarım-yenisiyle değişim-bedel iadesi seçenekleri firmanın değil tüketicinin seçebileceği seçeneklerdir. Tüketici malın ayıpsız yenisi ile değiştirme hakkını, ayıplı malı iade ile parasının iade hakkını veya yine isterse tamir haklarından birisini seçmek ve kullanmakta serbesttir. (4077 sayılı TKHK m.4) Araca ödediğiniz bedelin iadesine tüketici mahkemesi karar verirse aldığınız tarihten itibaren de reeskont faiz oranına göre de bir faiz ödemek zorunda kalacaktır toyota size. Bunu istemeyip size bedel iadesi yapabilir. Şu linkte emsal kararlar var incelerseniz sizin için iyi olacaktır. http://www.yusufayik.av.tr/tuketici.htmlBen bu işin arkasını bırakmayın derim, ilerde satarken millete dert anlatmaktansa bir defaya mahsus aracınızda sorun olduğuna dair belge ki bu belgeyi değişim kararı vererek servis size vermiş oldu, bir de önce iadeli taahhütlü mektup göndereceksiniz toyotoya bedel iadesi istiyorum diye kabul edilmezse de tüketici mahkemesine dilekçe yazacaksınız. Kaybetseniz bile hakkınızı aramış olacaksınız ki emsal kararlar da ortada. Geçmiş olsun tekrar