0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah çok güzel bir araç almışsınız.. iyi günlerde kullanın..araç 200bine gelmiş, motor performansı nasıl sizce?
hayırlı olsun ben de dizellerini çok beğeniyorum, iyi günlerde kullanın. arka koltukların ortasında açılabilen bir kısım var. ne olduğunu merak ettim. bardaklık mı acaba ? kol dayama da var.
hocam bu araç 120 ile giderken kaç devir çeviriyorbilgi verirseniz sevinirim
Hayırlısı ise bizde 2006 model 2.5 XT (230hp) sahibi olucaz bakalım, detayları paylaşırım
2.5 forester düşünemiyorum bile canavardır o ....Resimleri ve ayrıntıları merakla bekliyorum Ufuk bey çooookk isabetli bir seçim...Şimdiden hayırlı olsun.
Benim de hayalim diyebiliriz Tolga bey, standart bir araç ve fabrikasyon 230hp, simetrik awd...Bugün araca ekspertiz yaptık haliyle biraz masraf edeceğiz, prensipte anlaştık ama noter'e yetişemedik kısmetse yarın Forester'lı olacağız.Yeri gelmişken ilgili markanın, forumumuz benzeri ortamlarını inceledim ve hayretler içerisinde kaldım, toyotaclubtr.com gerçekten bambaşka bir forum.
Şimdiden hayırlı olsun. Benim de hoşuma giden levorg var 2016 1.6 170 hp. Ah aahh[emoji16] Ama işte parçası öyle yakıtı öyle. Sadece hayal kalır [emoji28]
Land Cruiser ne oldu?Verdiniz mi? yoksa .Toyota ofroad donanımlıydı sanrım,onu arazide Subaruyu şehir içinde
Sağolun Talat bey, Levorg kağıt üzerinde etkileyici ama açıkçası bana "Subaru" ruhu vermedi Subaru'da bazı parçalar gerçekten inanılmaz fahiş bir de tenzi ediyorum tam apaçi piyasası işin püf noktalarını yakalarsanız inanın parça konusunda korkulacak hiç bir tarafı yok.Yakıt ? Ülkemizin genel sorunu