0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çalışma güzel tebrik ederim. ışık rengi sarı tonlarında seçilseymiş muhteşem olurdu. beyaz renk hiç orjinal durmuyor, daha çok şahin doğan işi gibi.
Güzel olmuş lakin kapı kolları beyaz yerine göstergelerdeki hakim renk olsa daha da orijinal olurmuş.
Güzel çalışma olmuş ellerinize sağlık.Fakat yapım aşamasını içeren fotoğraf ve anlatım da olsaydı konu çok daha yararlı olacaktı.Fotoğraf varsa elinizde ekleyip anlatımda bulunursanız sevinirim.
yapım aşamalarını fotoğraflama şansım olmadı.sormak istediğiniz bir durumda destek verebilirim.
MaşAllah çok güzel olmuş benimde çok istediğim ama cesaret edemediğim bi çalışma
Güzel çalışma tebrikler. Kapı kolları çok orjinal olmuş
Güzel çalışma, şık durmuş.. ayak aydınlatma iç aydınlatma gibi kapı kapanınca gecikmeli sönüyor sanırım dimi..bir de kapı içi taş yünü kaplama dikkatimi çekti.. sonradan mı döşediniz. 2015 corollam da taktığım kabin içi sesler için ben de döşemeyi düşünüyorum da.. @Enis Saymaz (36207)
ayak aydınlatmaları kapı kapandığı gibi direk olarak sönüyor. zamanlama rölesine bağlamadık bilinçli olarak. kısa vadede ledler arızalanıyor. kapı kaplamalarının içindeki izalasyon orjinaldir.
Kapı açılınca yanan lambalar herhangi bir kapı açılınca hepsi yanacak şekilde mi. Birde bu kapı lambalarınin kablolarına nasıl ulaştınız.? İç kısımdaki sigorta kutusunda galuba yeri yok