0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok güzel çalışma olmuş. tebrik ediyorum. kapı kollarındaki çalışmayı nasıl yaptınız. anlatırsanız belki yapabiliriz.
Bu yeni kasalara da uygulanabılır mı ? ve tam çözemediğim olay delme gibi işlemler var mı. aracın orjinalliğini bozan bir durum falan ?Çalışma on numara olmuş. orj. bozulmazsa ve maliyeti uygunsa bende boyle bişey yapmak isterdim.
merhabalar. maliyet düşük. maksimum parçalar 100 tl yi bulmuyor. kapı kollarının mevcut olduğu plastik kaplamaya görünmeyecek şekilde 1 mm eninde 2 cm boyunda bir kanal açılıyor sadece. orjinallik bir tek böyle bozulur. görünmediği yerde olduğundan dolayı sıkıntı olmuyor. aydınlatmanın olmasından dolayı bu göz ardı edilebilir. şık duruyor. akşam aracı kullanmak istiyorum sürekli
Anladım İnş. bende yaptırabilirim babama bunu. orjinalle kafayı yemıs durumda onun harıcınde hersey serbest (: teşekkürler. keyifli sürüşler (:
kapı kollarını yapabilmek için pandizotları söktüm. taş kesme makinesi ile (ince) kapı kollarının açma yuvasına şerit şeklinde kanal açıldı. daha sonrasında şeffaf pleksiyi bu kanala göre ayarlama yaparak kestim. biraz uzun kestim. uzun olan yerine delik açarak led lambayı yerleştirdim. hepsi bu kadar.
aslında fazla zor bir iş değil zaman ayırmak gerekliMesaj Birleştirildi: Şubat 07, 2016, 20:42:56teşekkürlerMesaj Birleştirildi: Şubat 07, 2016, 23:21:49merak edenler için kapı kolunun alt kısımdan çekilmiş hali. şerit halindeki pleksiyi görebilirsiniz.
elinize sağlık mümkünse daha yakından alttan çekebilirmisiniz? birde pleksi dediğiniz ürün pleksiglass olarak satılan şeffaf plaka olsa gerek, oraya nasıl yapıştırdınız? zahmet olacak ama tarif ederseniz sevinirim. ledi yapıştırmak için pleksiye delik açtığınız uzun olan yeri anlayamadım