35 sızdırmazlık ruhsat değişmeyrceği için 1 adet ek 1 belgesi 10 tl. 191 tl de muayene. Birkaç hafta önce tüp taktırdım tam olarak fiyatlar bunlar. Değiştirecekseniz atiker ve kitten ziyade iyi bir usta öneririm. En azından servis ağı geniş bir kit tercih edin
doğru söylüyorsunuz Seçkin Bey.LPG de en başta ustanın becerisi,özeni önemli. Atiker düşünüyorum,ne kadar tutar ki
doğru söylüyorsunuz Seçkin Bey.LPG de en başta ustanın becerisi,özeni önemli. Atiker düşünüyorum,ne kadar tutar ki
Ben 3 hafta önce 1150 tl ye taktırdım atiker. Artı bir önceki iletimde yazan miktarlarla beraber yaklaşık 1500 tl tutuyor
mimgas nasıl arkadaşlar,düşünülebilir mi? biraz daha ekonomik olacak olursa
Herşeyden önce takan usta önemli daha sonrada servis ağı iyi düşünün derim
Bu markayı ilk defa duyuyorum desem..Kitinizi daha bilindik kaliteli bir kitle yenileyin ki Lpg kitinizde şikayetinizi buraya yazmak zorunda kalmayın .
atiker olacak gibi,hakkımızda hayırlısı. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
atiker için 900 lira fiyat verildi,montaj yapan yer de sağlam. Bu arada Vikars nasıl arkadaşlar bilen var mı
atiker için 900 lira fiyat verildi,montaj yapan yer de sağlam. Bu arada Vikars nasıl arkadaşlar bilen var mı
Vikars hiç kullanmadım veya montaj yapmadım.
Ancak 2015 LPG fuarında patronları ile yaklaşık 1 saat muhabbet etme fırsatımız olmuştu.
Oldukça mütevazi ve işini iyi bilen birisi idi.
900 TL fiyat iyi bence ben kazan hariç 950 tl AKL taktırdım. Atiker gruptanmış
bir de Fast , Nanofast, Microfast ve Safefast seçenekleri var.işin içinden çıkamadım,hangisi aracıma daha uyumlu olur?
bir de Fast , Nanofast, Microfast ve Safefast seçenekleri var.işin içinden çıkamadım,hangisi aracıma daha uyumlu olur? 
Obd lisinden güvendiğiniz iyi bir ustada taktırın. Montaj sonrası güzel bir yolda ayar yapılması gerek.
900 TL fiyat iyi bence ben kazan hariç 950 tl AKL taktırdım. Atiker gruptanmış
bu fiyat OBD siz ama...
Mesaj Birleştirildi: 15 Şub, 2016 18:32
microfast mı safefast mı yoksa en eski yaygın olan fast modeli mi?
Mesaj Birleştirildi: 15 Şub, 2016 18:40
microfast OBD 2 hakkında yorumlar olumlu gibi ama arıza ışığı yanar filan diyorlar. toyota 99 la uyumlu olur mu bu kit arkadaşlar...
Mesaj Birleştirildi: 15 Şub, 2016 21:22
Atiker microfast OBD 2 kiti toyota 99 için uyumlu olur mu?
Kafam karışık,en az 5 sene binmeyi düşünüyorum aracıma.o yüzden biraz daha kendini kanıtlamış kit mi alsam diyorum. landirenzo tüpsüz 1750 (tüp değişimine gerek yok) BRC tüp dahil 2000 . Usta işini bilen bir usta. hangisi daha iyi olur sizce...
Kafam karışık,en az 5 sene binmeyi düşünüyorum aracıma.o yüzden biraz daha kendini kanıtlamış kit mi alsam diyorum. landirenzo tüpsüz 1750 (tüp değişimine gerek yok) BRC tüp dahil 2000 . Usta işini bilen bir usta. hangisi daha iyi olur sizce...
5 yıl bineceksen BRC den şaşma sorun yaşamassın garanti veririm ustada iyiyse.
5 yıl bineceksen BRC den şaşma sorun yaşamassın garanti veririm ustada iyiyse.
abi piyasada adam gibi usta yok oyüzden garanti veriyon değil mi

.Brc bazı bayiliklerin iş hakkını fes etti ,halen bayiliği olanlar işini iyi yapmak zorunda.
Sizin arabaya obd li kit olmaz muhtemelen, olur diyende sırf satma amaçlı olur diyebilir. İyi araştırın derim, Landirenzo ya pek yaklaşmayın, BRC de pahalı değil mi 2000TL çok gibime geldi. Montaj işinde iyi olduğu kadar kite hakim bir ustayı bulun derim.
bu fiyat OBD siz ama...
Mesaj Birleştirildi: 15 Şub, 2016 18:32
microfast mı safefast mı yoksa en eski yaygın olan fast modeli mi?
Mesaj Birleştirildi: 15 Şub, 2016 18:40
microfast OBD 2 hakkında yorumlar olumlu gibi ama arıza ışığı yanar filan diyorlar. toyota 99 la uyumlu olur mu bu kit arkadaşlar...
Mesaj Birleştirildi: 15 Şub, 2016 21:22
Atiker microfast OBD 2 kiti toyota 99 için uyumlu olur mu?
99 model araçta obd yok obdli uymaz uyar diyen yalan söyler. Boşuna obd li para vermeyin. 99. Model araca atiker microfast ya da safefast olabilir. Fiyat uygun ve sorunsuz kullanırsınız. Brc ye 2000 tl kesinlikle boşa paradır.
Merhaba arkadaşlar.
Yeni konu açmamak için buraya yazdım.
2000 Model Corolla 1.6 Terra (VVTİ) aracımda stafanelli diye adını hiç duymadığım marka kit takılı.
Tüpte gaza yüklendiğimde araç gaz yemiyor, tekliyor. Ancak benzinde böyle bir sıkıntı yok.
Stafanelli'nin Bayburtta veya çevre illerde bayisi olmadığı için ve programı bulunan tüpcü bulamadığım için
aracı bilgisayara bağlayamadık. Belkide tüpün bir arızası yok sadece ayar yapılması gerekiyor, bilmiyorum..
Ne yapmam gerek, ne önerirsiziniz. Kiti değiştirmeli miyim? Bana neye mal olur?
Teşekkürler hepinize...