0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ZAVOLİ pardon .... zavoli nasıl
Abdullah hocam, sizin aracınız eskiden de LPG li idi değil mi?Hocam açık açık konuşmak gerekirse, zaten yıllarca LPG li kullanılmış bir arabanız var, LPG den kaynaklı oluşabilecek hasarlar( tabii böyle bir olay varsa) oluşmuştur yada oluşmaya başlamıştır. Hani ilk kez LPG taktıracak olsanız, o zaman en iyisini en güzelini taktırın diye ısrarcı olabilirdim ama bence sizin şu an için ihtiyacınız olan mevcut sisteminde kullanılabileceği bir revizyon (ECU-ENJEKTÖR-REGÜLATÖR vb) yada komple sıfır bir sistem. Tank denen şey nedir yahu, zaten 10 yılda bir değiştirtiyorlar sizinkisi 2 yıllık, onu bile değiştirmeniz lazım diyen bir sisteme bence hiç bulaşmayın. Öyle caf caflı ismi olan k,tlerede yanaşmayın derim, obdli mobdli falan filan, ha fiyatı uygunsa olabilir. Bir sürü insan var OBD siz yada pahalı olmayan sistemle arabasını lpg de kullanan. İyi bir usta bulup bence mevcutta ne yapılabilir onu değerlendirin. Mevcut sistemde ne gibi revizyonlar yapılırsa daha iyi olur ona bakın derim ben.LOVATO kullanıyorum ben OBD2 li sistem, arkadaşımda LOVATO Smart var mesela ona soruyorum hacı bakım falan yaptırıyormusun diye, adam ben sorunca hadi ya öyle birşey mi var dedi. 50-60 bin km dir taktırdığı gibi kullanıyormuş. Hatta şimdi bir daha sordum , kaç kilometredir kullanıyon diye, ne oldu birşey mi değiştirmem lazım diye bana baktı
Abdullah hocam neredesiniz? Belki ona göre usta tavsiyesi bulunabilecek arkadaşlar vardır. Zavoli kiti Avensiste Seydi Ekici arkadaşımız kullanıyor, kendisi taktırmamış aldığında varmış bildiğim kadarı ile, ama memnun değil
Bugün LPG Kit değişimi için aracı servise bıraktım. Atiker de karar kıldım.Çünkü Montajı yapan Usta ve servis sağlam.Fiyatta uygun. Usta kendi aracıma monte edecek gibi çalışacağım dedi bakalım. Aslında başka birçok marka vardı aklımda ama usta çok önemli . hayırlısı olur inşallah. yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum.
En iyisini yapmışsınız hayırlı olsun. Atiker hakkaten bu ülke için nimet. Düşündüm ilerleyen zamanlarda enjektör ömrü dolarsa diye benimkinin 4u 400 kağıt atiker 4u 125 tl gibi bir rakam
Atiker güzel takılınca yıllarca sorunsuz kullanan insanlar gördüm. Ama işini bilmeyenler takarsa saç ağartır yeminle.
ZAVOLİ yi SEYDİ EKİCİ arkadaşımıza sorun