0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Elinize sağlık,Aynı Aracım için bakım kimyasalları alacağım, İç mekan Plastiklere auto finesse spritz uygulamışsınız memnunmusunuz?Birde şampuan ve yıkama eldiveni düşünüyorum.
Çok şık olmuş ellerine sağlık, waxda uyguladın mı Emre? Bende listeme almıştım 3d wash n ve sonax bsd yi sonuç buysa süper..
Ellerine sağlık . Fakat benim gibi parlatamamışsınız olmamış bu .
Teşekkürler Opak siyahtaki derinlik başka ya Bizim araç hem kahverengi hem de metalik olduğu için ayna gibi olsa da çok derin bir görüntü olmuyor Maşallah aracınıza
Teşekkürler kardeşim . Detailtürkeye üyemisin ?
Evet, aynı kullanıcı adıyla üyeyim
Emre Bey Arabanın güzelliğini görünce ben de ürünlerinizi kullanmaya heveslendim. Hepsini sıralayabilir misiniz?
Gri vites çerçevesini taktım.İçi de dışı da çok kirli.Yarın güzel bir temizlik yapmam lazım
Emre bey merhaba:Sizi kutluyorum,Maaşallah aracınız harika olmuş,ben buradayım diyor.Bu kadar güzel bakım ve temizlikten sonra bu araç nerede duruyor,eğer dışarıda derseniz emekleriniz adına üzülürüm.Kapalı garajınız varsa harika olur.İyi günlerde kullanın.Selamlar.
Çok teşekkür ederim Malesef kapalı garaj yok.Açık otoparka bırakıyorduk ama son 1 aydır ev halkı otoparka yürümeye üşendiği için araba evin önünde duruyor Her hafta kesinlikle bir yeri çiziliyor.Şuan arabaya 8 aylık demeye 1000 şahit lazım Ayna ve tamponlara abartısız her hafta rötuş+zımpara+polisaj yapar oldum(yarında yapıcam en sonunda boya kalmayacak).Sokakta çocuk bol ve çokça araba geçiyor.Arabanın kusursuz kalmasına imkan yok malesef Arabanın başına ne geliyorsa iki ayaklılardan geliyor.Tavana ve kaputa kedi çıkıyor ama tek bir çizik yok
Emre bunun çözümü çok basit, canını sıkma, bak bir tane de sen tamponda ufak bir hasar oluştur hiç canın sıkılmıyor artık ben kendim arabanın tamponu ağaca çarptım boyası çatladı artık başkasının ufak çaplı sürtmelerine falan bakmıyorum gözüm hep kendi çarptığım yerde bırak öyle kalsın Allah daha büyüklerinden korusun maşallah arabana
Kardeşim ağzım açık baktım uygulamalarına helal olsun vallahi. Tebrik ederim keşke bende de sendeki hevesin tırnağı olsa da aracı temizlesem. Allah 2 ayaklı hayvanlardan korusun, çizik yüzü bir daha görmezsin inşallah.
maşallah aracınız çok çok güzel kaza bela vermesin allah. acaba temizlikten sonra branda ile kapatsanız daha mı iyi olur. pamuklu kumaştan çizmeyecek türden bir branda ile.