Bugün tampondaki çizikleri giderdim.
2000 grit zımpara
2 kat scholl concepts s3
1 kat m205
Bir iki noktada boya kalkmış.Oralara da fırçayla boyayı dokundurdum dibine girilmedikçe belli olmuyor.

Uygulama sonrası

Park sensörlerini kürdanla temizledim daha sonra.
Siyah arabanın bakımı temizliği zor ama asaleti de başka
Bugün yıkayıp gtechniq c2v3 uyguladım.
İlk olarak foam lance ile 1:5 valet pro ph neutral snow foam sıkıp duruladım.Çift kova ve sonax red summer şampuanla tekrar yıkadıktan sonra 2 defa crystal concept deep clean uygulayarak boyayı fusso dan arındırdımDeep clean sonrası tekrar yıkayıp ipa ile silip c2v3 uyguladım.
Uber yellowu geçen yıkamada fusso varken kullanmıştım.Waxlı bir arabayı neredeyse hiç ıslanmadan kuruladı.Bugün deep clean ile temizlik sonrası su iticilik gittiğinden dolayı kurulamada oldukça zorlandım.
Hocam öncelikle maşallah. Kazasız belasız kullanın inşallah. İç aydınlatma ampulleri ve plaka ampullerinin marka modeli nedir? Fiyat hakkında da bilgi verebilir misiniz
Guzel olmus Allah bela kaza cizik vermesin insallah. Ben de soft 99 ve uzerine c2 v3 kullaniyorum. En son fukupika uygulamistim. Ancak aklima bir sey takildi. Boncuklar mi olmali yoksa su tabaka halinde akip gitmeli mi?
Guzel olmus Allah bela kaza cizik vermesin insallah. Ben de soft 99 ve uzerine c2 v3 kullaniyorum. En son fukupika uygulamistim. Ancak aklima bir sey takildi. Boncuklar mi olmali yoksa su tabaka halinde akip gitmeli mi?
Teşekkür ederim.Boncuklanma suyu serpiterek atınca oluyor.Her ne kadar kuruduğunda leke yapsa da o anki görüntüsü hoşuma gidiyor.Ama suyu kısık ayarda perde şeklinde tutunca da neredeyse hiç su kalmıyor kurulamak oldukça kolay oluyor.
Teşekkür ederim.Boncuklanma suyu serpiterek atınca oluyor.Her ne kadar kuruduğunda leke yapsa da o anki görüntüsü hoşuma gidiyor.Ama suyu kısık ayarda perde şeklinde tutunca da neredeyse hiç su kalmıyor kurulamak oldukça kolay oluyor.
Geçen günlerde şöyle bir tavsiye aldım bende. Eğer yıkama makinasıyla yıkandıysa araç, kurutmadan önce makinadaki hortumu söküp hortumla bir su tutulursa hem leke kalmıyor hemde kurutması kolay oluyor
Siyahın bakımı zordur sabır ister, toyotaclubtr üyesi ise sorun yoktur araç üzerine toz bile konmayacaktır...
Cık, hiç beğenmedim. Hele parlaklığı çok soluk :p
Şaka bir yana maşallah , çok temiz ve çok detaylı bir yavru
Cık, hiç beğenmedim. Hele parlaklığı çok soluk :p
Şaka bir yana maşallah , çok temiz ve çok detaylı bir yavru
Çok teşekkürler Kaan abi

Davlumbazlari detaylı temizlediğime pişman oldum.Dünkü 350 km yoldan sonra zift sinek ne varsa yapıştı arabaya

.Üşensemde bugün tekrar yıkamayı düşünüyorum.
Davlumbaza detaylıng yapıldıgını ılk defa duydum