0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu Auto finesse spritz i kullandım. çok kötü kokuyor (arabanın içinde nemli bez kalmış gibi). benim ki bozuk mu acaba?birde 3D HD Nitro Seal Boya Koruma aldım . daha uygulamadım. uygulayan ve bilen var mı?
Emre Mert Bey, bu yıkama işlemi için sizden ne kadar ücret talep edildi ? Bilgi için soruyorum.
En sevdiğim rengin böyle titiz birinde olması çok güzel ama bu kadar da bir araba çizilmez ki
Her ne kadar uğraştırıcı da olsa kendim yıkayacağım artık.Yıkamacıya düzenli olarak gitmek hem boyaya zarar hem cebe zarar olur Renk güzel ama bakımı çok zor.Yıkadıktan birkaç saat sonra tozlanmış oluyor.Çocuklar yaslanıyorlar,top atıyorlar malesef çiziliyor.Diğer aracımız beyaz renk.1 yıkama 15 gün idare ediyor
Çizik mi vardi ki? Hic belli degil. Ayrica hersey tamam da cek cek le suyun kabasini almak mi kaldi.
Emre kardeşim ben aracımı yeni aldım inci beyaz, 2003 terrada sonax süper parlatıcı cila kullanıyordum daha önceki aracımda sonra sonax turuncu şampuanla yıkayıp üç dört yıkamada da sonax hızlı cila sıkıp siliyordum. Satasıya kadar aracım hep canlı parlak renkteydi(granit gri) Şimdi ben aynı ürünlerle devam edecem. Ayrıca iç plastikler için Auto Finesse Spritz Interior Detailer Spray - 500ml ve dış plastik yani paçalık, silgilerin altındaki siyah bölge ve ön panjurun siyah yerleri için ise Auto Finesse Revive Trim Dressing kullanmayı düşünüyorum benim için parlaklık değil koruma ve sadelik önemli. Davlumbazlar kalıyor ama onlarada daha önce aldığım kullandığım elimde kalan autokit torpido bakım seti denilen spreyli ürünü kullanacam (sanırım 8-10 tl ye almıştım) acaba bunlar yeterli olurmu.
Ürünler elimde olan ürünler fakat iç ve dış plastik için ürün almak zorundayım iç plastik için kararımı verdim. Dış için Auto glym 39b plastic conditioner yazınca bir slikonlu olanı var birde slikonsuz olanı, sanırım dış plastikte slikonlu olan daha çok işe yarar.
Verdim siparişleri, Autoglym Silicone Free Plastic ve Auto Finesse Spritz Interior Detailer adlı ürünleri. İşallah birde jant temizleyici değilde jant koruyucu alacam yani jantın üzerinde bir katman oluştıuracak bir ürün. sonuçta zaten jantlar yeni parlak üstünü kaplasak haftalıkta yıkayınca pek kirlenmez ve çözücü kimyasalla jantları aşındırmayız.
Özellikle ön jantlarda çok balata tozu birikiyor.Ben hızlı cila uyguluyorum 1 yıkama bile dayanmıyor Detaylı bir temizlik ardından gyeon rim uygulamayı düşünüyorum.
aynı jantların siyahı var bende 2015'ten beri geçen şubatta sildim bezle tertemiz oldu. siyah jant bundan sonra favorim. bıkmıştım arabayı yıkayıp karşısında çay sigara keyfi yaparken jantın tersini silmeyi unuttuğumu görünce çayın burnumdan gelmesinden. size tavsiyem siyaha boyayın sıvı kauçukla 2 3 senelik cila parasına bari kiri gözükmüyor.
Kahverengi araçta siyah jant çok boğar ya