0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracı kitleyince camların otomatik açılması için gereken parçayı toyota servisine sipariş verdim.Taktırınca fiyat konusunda bilgi veririm.
Aracı kilitleyince camları otomatik açan parça mı? Özdem hocam parçanın gerekliliğini algılayamadım.
Cam kapama modulleri orjinal sistemi bypass ediyor. O neden ile oluyor.
Ayrıca iki modelin kablo tesisatlarıda farklı,Eskisinde vavien tesisatı benzeri 2 kablo ile kumanda edilir iken,Yenisinde tek olan LIN hattı ile iletisim ile diger camlar kumanda ediliyor.Cam motorlarindadan bu LIN hattını okuyacak sistem olmadıgında orjinal sistem imkansız.
Ahmet abi, dün serviste çalışan arkadaşlar cam kumanda düğmesini denediklerine dair mesaj attı, yazmayı unuttum.Sol cam düğme grubu takılabiliyor, 4 cam all auto çalışıyor, sol ön cam auto olan switch de sol ön cam sıkışma koruması çalışırken, all auto olan switch de 4 cam içinde sıkışma koruması çalışmıyor.
Sonuçta bizim iş ne oluyor?
İmkansız Ufuk,Allauto ile hem tuş kumanda grubu hemde cam motoru değişti.Elektrik baglantı şemaları dahil farklı çok farklı.Bunu yapan kim ise telefonunu ver nasıl yapmış merak ettim.
Yarın telefonlaşalım abi.