0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2004 model megane aracımda bütün camlar tam otomatikti ve kumandadan kapanıyordu. Corollaya ilk bindiğimde şok olmuştum. Torpidonun da soğutmalı olmadığını görünce tuz biber olmuştu:) Eğer serviste az bir maliyetle tüm camlar otomatik yapılabilirse haber verirseniz sevinirim.
2015 Haziranda geldi ama güneşlik ışıklandırmaları gitti. 1.33'de gitmiş mesela, çakmak da gitmiş. En iyisi benim ki gibi uçlarında krom şapka olması. Şık duruyor. Ve güneşlik ışıklandırmam da var çakmağım da var gerçi sigara içmiyorum ama oldu da bir sarışın güzel otursa yanıma sigara içecek olsa hemen çakmak hazır. Düşünsene 2014 değil de 2015 model olsaydı arabam rezil olmuştum. gece mesela açtı güneşliği makyaj tazeleyecek o da ne ışık yok. Ama 2014 de yani bende var. Haha buradan da yırttım. He, cam düğmelerim ışıksız ve tek dokunuş otomatik değil ama uçlarında krom şapka var. Zengin ve şık görünüm. Ne o öyle ALL AUTO yazıyor sanki körüz.
Burak bey yine tebessüm ettirdiniz Ben sadece eşimi bindiriyorum ön tarafa,o da çocuklar yokken Bence mevcut elektrik tesisatından bir değişim olmaz.Sadece tetikleyici işi gibime geliyor.En kötü ihtimal kuzenin cam açma düğmeleriyle kendi cam açma düğmelerimi değiştirip deneyeceğim.Eğer tutarsa harika olur.Ben aracıma da gece düğme yeri aramamak için yeşil fosforlu bantlardan alıp yapıştırdım.Gece çok güzel parlıyor.Akşam fotoğraf çekebilirsem eklerim.
Düğmelerin üstündeki all auto yazan kısım çok önemli değilse, sadece sol ön kapıdan tüm camlar all auto kumanda edilecek ise maliyet 1060TL.Diğer kapılara auto eklenmek istenirse, sol ön düğme grubu zorunlu olmak kaydıyla her biri için + 175TLMesaj Birleştirildi: Ocak 27, 2016, 15:27:18Boşuna söküp takmayın zira aynen anlattığınız gibi, sol ön düğme grubunda bulunan termik kontrol ediyor auto konusunu, diğer düğmelerin auto olmayanlarda tek farkı ise iki konumlu olmaları.
UfukSürücü hariç 3 cam motoru da değişmek zorunda
Fluence de bile 4 cam otomatik ve camlar kumanda ile kapanıyor. Bazıları beğenmez ama durum bu! Hatta daha da corolla sahipleri için berbat bir şey söyleyeyim. 2004 renault Clio da 2 cam elektrikli. Aracı stop edince camlar açıksa 10 sn sonra kendi kapatıyorSıfırın 90 bin verdiğin bir arabada kapıyı kitleyince acaba camları kapattım mı diye düşünmek bence düşündürücü...
Ahmet abi ne farkı var ki motor olarak ?