0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yazın 3 aylığına gitme durumum var
Hayirlisi ile insallah gelirsiniz gelip gormekde fayda var derim ben
Kesinlikle hem mesleki açıdan hem de kültürü görmek açısından.. Düsseldorf üni.ye gideceğim kısmetse uygun fiyatlı 3 aylık kiralık ev bulabilirsem.
Ben de Ekim ayında gideceğim nasipse. Daha önce de gittim ve o gün bu gün ülkemin trafiğinden ve trafikte sabırsız, saygısız, kural bilmez insanlarından nefret ediyorum.
Yalnız şöyle bir şey var Mücahit bey. Özellikle Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımız ülkeye geldiklerinde orada kati suretle uydukları kurallara hemen hemen hiç uymuyorlar. 2011 yazında Çanakkale-Altınoluk yolunda öyle hatalara denk geldim ki anlatamam sizlere...
Denetim yeterli değil, cezaların caydırıcılığı yok, torpil fazla, altyapımız hiç güzel değil ve de söylenildiğinin aksine değil 1. Sınıf 3. Dünya ülkesi bile değiliz. Belki de bu yüzdendir ki herkes araca binmesin diye vergiler, yakıt, sigorta gibi giderler fazla.
vergılerle gecınen bır ulke oldugumuz ıcın bır cok seye devlet vergı uygulamak zorunda. yoksa sızın sangınız gıbı mıllet bınmesın dıye arabalar ve petrol pahalı degıl. alt yapıyı begenmemıssınız ızmıtte oturuyorsunuz musluktan akan su dırek ıcılebılen bır su. dunyanın cogu ulkesınde bu luks yok belırteyım. turkıyeyı begenmıyorsunuz ya sız hıc yurt dısına cıktınız mı ?
Benim bahsettiğim altyapı trafik altyapısıdır. Araçlar yolda yavaşlasın diye trafiği tehlikeye sokan kasis gibi uygulamalardır. Zaten yollarımız köstebek yuvası gibi delik deşik iken bu kasislere de ne diye ihtiyaç duyarlarsa o da ayrı konu. Yurtdışına çıktım evet. Hem de birçok kez. Bu tecrübem ile bunlari söylüyorum. Keşke musluktan su içmesem de alım gücüm çoğu avrupa ülkesi ile eşit olsa.
K.Bakma ben yanlis anlamisim alim gucu diyorsunuz da bizim ulkemizdeki insanlar da o kadar fakir degil yani.bi çok kişi istediği şeye kolaylaşacak ulaşabiliyor. Herkesin belinde livays pantolon cebinde ayfonla geziyor. yollara bakiyorum efsane dogan sahin disinda dandik araba yok cogu modelli. Kasis olayı dünyanın her yerinde var sadece bize has değil tek sıkıntı bizim kasisler biraz daha buyuk. ilkokul mezunu müteahhit belediyeden iş alıp kaldırım Yol yaparsa yapacağı kasiste standartlara göre çok çok büyük oluyor ne yaparsan yap arabanın altı Sürtüyor.
Bu da ülkelerin satınalma gücü paritesi