0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şimdiki telefonumun ekran cozunurlugu cok yuksek oldugundan igo yuklenmiyor. Malesef bu tur uygulamalara kaldim. Google haritalar yuklu ama. Google navigasyondami var yav :/
Valla her zaman favorim igo ve başarsoft. Ama dediğim gibi Google navigasyon uydu görünümlü igo gibi olsa tadından yenmezdi. Birde merak ettiğim bir durum var, bildiğiniz gibi Google haritalar oldukça sık güncellenmesine rağmen web üzerinden www.google.com.tr/maps sitesindeki uydu görüntüleri o kadar da güncel olmuyor. Yani harita güncellemesi ile web sitesindeki uydu görüntüleri eş zamanlı güncellenmiyor mu ?Mesaj Birleştirildi: Ocak 20, 2016, 09:31:34İlke aslında senin hakim olduğun bir konu, igo ve android. Nasıl yapamadın hayret.
bende 2-3 yıldır sygic vb programları kullanıyorum ama verimsizler bence,stabil değiller bazen kendini atıyor programlar bazen yok rota mesafesi hesaplanamadı falan.farklı 3-4 cihazda denedim yine aynı.benim görüşüm en iyisi navigasyon cihazı(çok çok daha stabil)
Yaklaşık 3 yıldır igo kullanıyorum telefon ve aracımdaki tablette, bahsettiğiniz hiç bir sorunla karşılaşmadım. Diğer taraftan bakarsak tabiiki navigasyon cihazı daha stabil, en azından sadece o işi yapıyor. Birde dokunmaktikleri tablet yada telefon hassasiyetinde olsa mükemmel olacaklar ama, dokunmaktan, pardon bastırmaktan ekran içine çökecekti neredeyse navking marka cihazın.
biraz geç cevap yazıyorum kusura bakma.evet dokunmatikleri rezalet ama üst seviyeleri yine idare eder.birde navigasyon cihazlarının gps leri daha iyiymiş özellikle üst modelleri farklı uydu üzerinden çalışmakta olup çok daha zor kesintiye uğradıklarını okumuştum,yalan doğru bilemiyorum.
Sesli yönlendirme yokken de google haritayı navigasyon olarak kullanıyordum. Şimdi çok daha işe yarar hale geldi.
Çevirimdışı kullanılmıyor hala. Haritaları indirmediği içindir.
Barış bey, kesintiye uğramıyor hiç. Zaten artık tabletlerin bir çoğu (bendeki samsungda dahil) hem normal uydulara hemde Rusların Glonass uydularına bağlanıyor biliyorsunuz. Onun için ben hiç kesildiğini görmedim. Yolda en fazla 1-2 metre sapmayla anlık takip sağlanıyor.Mesaj Birleştirildi: Şubat 18, 2016, 09:46:43Sanki önceleri google navigasyon internet olmadan kullanılamıyordu. Şu anda acaba konuşma olmasa bile çevrimdışı kullanılabiliyor mu deneyen var mı ?
Here map kullanan var mi, ozellikle androitte?
Android'e beta olarak veriyor galiba. Ne eksigi var merak ettim. Nokianin harita ve navigasyonundan memnundum (guncellemeyi saglikli verdigi surece). Here onun devami sonucta. Deneyen bilgi verir bize de Osman.