Gönderen Konu: Google Navigasyon sesli yönlendirme baslamış  (Okunma sayısı 5827 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 265
  • Model Yılı: '01
  • 46 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: Google Navigasyon sesli yönlendirme baslamış
« Yanıtla #20 : Şubat 19, 2016, 23:59:43 »
Android'e beta olarak veriyor galiba. Ne eksigi var merak ettim. Nokianin harita ve navigasyonundan memnundum (guncellemeyi saglikli verdigi surece). Here onun devami sonucta. Deneyen bilgi verir bize de Osman.

Hakan bey ben google navigasyona geçmeden önce kullanıyordum here maps android telefonumda çok güzel, kullanışlı fakat google navigasyon trafik bilgisi falanda verdiği için ona geçtik sürekli internetim var telefonumda birde yanlış bilmiyorsam google navigasyonda harita indirilebiliyor olası lazım hatta kontrol ettim harita indirilebiliyor fakat tüm Türkiye değilde bölge bölge indirilebiliyor

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Şubat 19, 2016, 23:59:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Şubat 20, 2016, 07:59:39 »
Degisik sistem kullanicilari dedigin gibi bilgi ve goruslerini paylasirsa cok guzel olur dedigin gibi Osman.

Hakan bey ben google navigasyona geçmeden önce kullanıyordum here maps android telefonumda çok güzel, kullanışlı fakat google navigasyon trafik bilgisi falanda verdiği için ona geçtik sürekli internetim var telefonumda birde yanlış bilmiyorsam google navigasyonda harita indirilebiliyor olası lazım hatta kontrol ettim harita indirilebiliyor fakat tüm Türkiye değilde bölge bölge indirilebiliyor
Trafik bilgisi olmamasi eksik gercekten. Eski Ovi map de bu ayar vardi ama islevsel degildi, Turkiye'ye has bir durum olabilir.
Google haritada ses eklenmesi iyi olmus, bazen sapaklari izlerken sese kulak veriyor insan, her daim ekrani izleyemiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 11600
  • Model Yılı: '14
  • 38 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Şubat 20, 2016, 08:24:19 »
Garmini ben kullanıyorum.Bu markayı denizcilikten biliyorum.Navigasyon konusunda bir numaradır.Amerikan şirketidir,işi çok cidiye alır,çok kalitelidir. Yılda üç dört defa ücretsiz harita ve yazılım günceller.adres konusunda pek yanılmaz.Seyir halinde radar bölgelerini,otoparkları gösterir.bençok memnunum.biraz reklam gibi oldu ama,ilgilenen arkadaşlar Garmin web sitesinden daha bir çok detaylı bilgiye ulaşabilirler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Şubat 22, 2016, 16:58:14 »
Garmini ben kullanıyorum.Bu markayı denizcilikten biliyorum.Navigasyon konusunda bir numaradır.Amerikan şirketidir,işi çok cidiye alır,çok kalitelidir. Yılda üç dört defa ücretsiz harita ve yazılım günceller.adres konusunda pek yanılmaz.Seyir halinde radar bölgelerini,otoparkları gösterir.bençok memnunum.biraz reklam gibi oldu ama,ilgilenen arkadaşlar Garmin web sitesinden daha bir çok detaylı bilgiye ulaşabilirler.

Tamer bey, ben Garminin android cihazda kullanabileceğim yazılımını arıyorum, o var mı sizde ? Yoksa birebir garmin cihaz mı kullanıyorsunuz ?

Gıcık olduğum tek  nokta, tamam igo süper, kullanımı güzel,  ancak şu çözünürlük olayı hiç iyi değil. Tamam cihaza göre ayarlıyorlar çalışıyor ama, 480*800 ekranda normal iken, 1280*800 ekranda da oldukça kaba. Yani ekran büyüyüp çözünürlük artınca simgeler biraz küçülmüyor. Şöyle düşünün bu mantıkla giderse evdeki 1920*1080 çözünürlüklü 46" tvyi ekran kabul etsek menü tuşu kafam kadar olacak.   Sanki  hani eski 15" monitörler 1024*768 çözünürlüğüğ desteklerlerdi de 800*600 yapınca simgeler kocaman olurdu ya işte aynen öyle. Bir bunu çözemediler.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 11600
  • 38 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Şubat 23, 2016, 13:31:55 »
birebir Garmin kullanıyorum.(Navigasyon uzmanı) adlı siteden müşteri temsilcisi Evren bey'den hertürlü teknik bilgiyi detayı alabilirsiniz.trafikte seyir halinde radar programını oradan aldım.hiç bir talepleri de olmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Şubat 24, 2016, 13:17:47 »
birebir Garmin kullanıyorum.(Navigasyon uzmanı) adlı siteden müşteri temsilcisi Evren bey'den hertürlü teknik bilgiyi detayı alabilirsiniz.trafikte seyir halinde radar programını oradan aldım.hiç bir talepleri de olmadı.

Anladım. Bana android üzerinde çalışan programı lazım.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '12
  • 120 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Şubat 24, 2016, 14:43:59 »
Anladım. Bana android üzerinde çalışan programı lazım.
App store üzerinde garmin aramıştım 170 liralık uygulamalar çıkmıştı :)
12.2012 - 04.2015 > 2003 Clio Symbol 1.5 dCi Authentique
04.2015 - 10.2016 > 2003 Corolla 1.6 Sol otm.
08.2020 > 2012 Berlingo 1.6 Hdi X