0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Android'e beta olarak veriyor galiba. Ne eksigi var merak ettim. Nokianin harita ve navigasyonundan memnundum (guncellemeyi saglikli verdigi surece). Here onun devami sonucta. Deneyen bilgi verir bize de Osman.
Hakan bey ben google navigasyona geçmeden önce kullanıyordum here maps android telefonumda çok güzel, kullanışlı fakat google navigasyon trafik bilgisi falanda verdiği için ona geçtik sürekli internetim var telefonumda birde yanlış bilmiyorsam google navigasyonda harita indirilebiliyor olası lazım hatta kontrol ettim harita indirilebiliyor fakat tüm Türkiye değilde bölge bölge indirilebiliyor
Garmini ben kullanıyorum.Bu markayı denizcilikten biliyorum.Navigasyon konusunda bir numaradır.Amerikan şirketidir,işi çok cidiye alır,çok kalitelidir. Yılda üç dört defa ücretsiz harita ve yazılım günceller.adres konusunda pek yanılmaz.Seyir halinde radar bölgelerini,otoparkları gösterir.bençok memnunum.biraz reklam gibi oldu ama,ilgilenen arkadaşlar Garmin web sitesinden daha bir çok detaylı bilgiye ulaşabilirler.
birebir Garmin kullanıyorum.(Navigasyon uzmanı) adlı siteden müşteri temsilcisi Evren bey'den hertürlü teknik bilgiyi detayı alabilirsiniz.trafikte seyir halinde radar programını oradan aldım.hiç bir talepleri de olmadı.
Anladım. Bana android üzerinde çalışan programı lazım.