0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özcan abi bir liste yapsak, mont, kazak, bere, eldiven gibi adetli.Tanıdığımız bir kaç tekstilciden toplu olarak fiyat ister kampanyaya katılmak isteyenler arasında pay edebiliriz.Örneğin bir çift eldiven piyasada 5 TL gibi bir rakam ise bunu toplu alımda 2 TL gibi bir rakama halledebiliriz. @Özcan Musaoğlu (4716)
Kadir, o şekilde de olur bir de evimizde, küçülen üzerimize olmayan,çocuklarımıza hediye gelip gerçekten giyilmemiş eşyalar da bulunuyor..Veya giyilmiş fakat yırtık vs olmayan eşyalarda, bere,mont,bot,ayakkabı gibi..Ben bu şekilde olunca belediyelerin koyduğu büyük yardım kutularının içine atıyorum,en azından biri nasiplensin,hayrını görsün..
Bülent abi bizim GOP belediyesi 2 yıl kadar önce meydana şeffaf konteynerler yerleştirdi. Kılık kıyafet ayakkabı gibi eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için. Hemen hemen her hafta tıka basa doluyor ve boşaltıp dağıtıyorlardı. Makinalar hala duruyor. Bu konuda Belediye ile görüşüp onlardan da destek talebi olabilir.
Her şeyi bir tarafa bıraktım! 2 günlük harçlıklarımızı bile ortaya koysak 200 öğrencinin tüm ihtiyacı karşılanır!2 gün işe arabasız gitsek, koyacağın benzinin parasını hediye etsek,2 gün sigara içmesek en az 20 TL,2 gün dışarıda yemek yemesek en az 50 TL,Bu hafta sinemaya gitmesek de olur, 40 TL,Toplamda 50+40+20+30= 140 TL.Yeter ki isteyelim, yapılmayacak hiç bir şey yok. Bu tutardan da vazgeçtim. 50 TL koysak 100 kişi çıksak tüm ihtiyaç karşılanır.
Şu an çok mutlu oldum mesajlarınızı okuyunca. Akşam eve varıncaya kadar yoğunum. Eve gittiğimde beyin fırtınası yaparız. Allah binlerce defa sizden Razı olsun inşaallah
İban numarası verilirse elimizden geldiğince katkıda bulunmak isterim o çocukları görünce kendi çocuklarımı düşündümAllah kimseyi aç açık bırakmasın