Gönderen Konu: YARDIM KAMPANYASINA DESTEK  (Okunma sayısı 8301 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: YARDIM KAMPANYASINA DESTEK
« Yanıtla #20 : Ocak 18, 2016, 18:37:32 »
Herkese merhabalar.
Oğlum ve sonra da eşim rahatsızlandığı için onlarla ilgilenmekten anca gelebildim.
Özkan öğretmen ihtiyaçları genel olarak belirtmiş. İlgili yazıyı da buradan sizlere aktaracağım.

Özkan Çörek o zaman ben şöyle kabaca genel ihtiyaçları yazayım yardım etmek isteyenler görsün. Kırtasiye malzemesi hikaye kitabı tarzı şeyleri biz öğretmenler hallediyoruz asıl ihtiyaç kışlık; bot eldiven bere mont vs (kışın ortasında spor ayakkabı ile okula gelen öğrencimiz var) yardım etmek isteyenler iletişime geçebilir şimdiden teşekkürler.
 Okulumuzdaki öğrenci yaş aralığı 5-12 yaş (1'den 8. sınıfa kadar) öğrenci sayımız fazla sadece ilkokul 200 öğrenci. ama hepsine dağıtmak mümkün değil tabi, hepsi aynı okulda abi kardeş olduğu için öncelik ihtiyaç sahibi olandan (babası olmayan evde çalışanı olmayandan babası gurbette olana doğru bi sıralama), önce her aileden bir kişi olacak şekilde adil bi sıralama yaparız. Yani gönderdiğiniz tüm yardımlar kız erkek ve yaş aralığı olarak çocukların ihtiyacını görür fazla kalma yada artma olayı olmaz.. yardımlar genelde kışlık olursa daha makbule geçer.... Mont, Kazak,Pantolon,Eldiven,Bere,Bot,Atkı, Okul Çantası... Tekrar ediyorum sayı sıkıntısı yok sizin bütçeniz neye uygunsa 10,15 öğrenci vs gibi...

Bu liste doğrultusunda herkes kendi bütçesini zora sokmayacak şekilde ne alabilirse onu göndereceğiz
İstanbul'dan alacak arkadaşlar alınan hediyeleri bir araya getirip tek koli yapıp Özkan öğretmenin söyleyeceği otobüs firmasına teslim ederek göndereceğiz. Anadolu yakasından arkadaşlar olursa onlarda aynı otobüse o tarafta ki duraktan teslim ederler.
Diğer şehirlerde bulunan arkadaşlarda varsa aynı otobüs firmasına yoksa da PTT kargo ile yardım gönderiyoruz dediğinde çok uygun fiyata götürüyorlar.
Ben özellikle fotoğrafta ortada bulunan kardeşimizin ihtiyaçlarını ve karma bir şeyler alacağım. Özkan öğretmeninde belirttiği gibi ne alınırsa sahibini bulacak. Bu nedenle kim imkanı doğrultusunda ne alabilirse onu alsın. Hediyenin azı çoğu olmaz biliyorsunuz.
Alamayıp ama para göndermek isteyen olursa hesap numarasına havale yaparlar onların yerine de alışveriş yaparız.
Son olarak hava şartlarına bağlı olarak en geç Cuma gününe kadar gönderiyi yapmış olalım ki küçük kardeşlerimizi daha fazla üşümekten kurtaralım.
Tekrar yardım etmek isteyen bütün herkesten Allah razı olsun. Sağ olun var olun arkadaşlar.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 18, 2016, 19:02:13
Facebooktaki hesaplarına baktim abi.arkadaş fotograf sayfasinda yayinlamis ta sonradan senin mesajin ile olay yardima gelmis.
Abi bir baslasinlar ne olacak ne yapilacak hesap numarasi falan ortaya cikarsa ilgide artar.
Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Nasıl ve ne gerekli nakit mi erzak mı kıyafet mi onu da söylerseniz.

Paradan çok kışlıklara ihtiyaç var. Alma imkanı veya zamanı olmayan istediği miktar parayı gönderir onun adına alışveriş yaparız.

Özcan abi bir liste yapsak, mont, kazak, bere, eldiven gibi adetli.
Tanıdığımız bir kaç tekstilciden toplu olarak fiyat ister kampanyaya katılmak isteyenler arasında pay edebiliriz.
Örneğin bir çift eldiven piyasada 5 TL gibi bir rakam ise bunu toplu alımda 2 TL gibi bir rakama halledebiliriz. 
Kadir, o şekilde de olur bir de evimizde, küçülen üzerimize olmayan,çocuklarımıza hediye gelip gerçekten giyilmemiş eşyalar da bulunuyor..
Veya giyilmiş fakat yırtık vs olmayan eşyalarda, bere,mont,bot,ayakkabı gibi..
Ben bu şekilde olunca belediyelerin koyduğu büyük yardım kutularının içine atıyorum,en azından biri nasiplensin,hayrını görsün..
Bunlarda güzel fikir ;) Neden olmasın?

Her şeyi bir tarafa bıraktım! 2 günlük harçlıklarımızı bile ortaya koysak 200 öğrencinin tüm ihtiyacı karşılanır!
2 gün işe arabasız gitsek, koyacağın benzinin parasını hediye etsek,
2 gün sigara içmesek en az 20 TL,
2 gün dışarıda yemek yemesek en az 50 TL,
Bu hafta sinemaya gitmesek de olur, 40 TL,
Toplamda 50+40+20+30= 140 TL.
Yeter ki isteyelim, yapılmayacak hiç bir şey yok. Bu tutardan da vazgeçtim. 50 TL koysak 100 kişi çıksak tüm ihtiyaç karşılanır. 
Böyle küçük hesaplar yaptığımızda ortaya çıkıyor nerelere neler harcadığımız. Bazen hayatın anlamını ölçüp tarttığımızda nelere boşa paralar harcıyoruz değil mi kardeşim?

Şu an bulunduğum konum küçük bi yer imkanlar sınırlı. Memlekette  bulunsam sıkıntı olmazdı.Nakit olarak yardım yapabilirim kim işleri takip edecekse ona göre hesap/havale  uyar bana. Tişört organizasyonu gibi bi el atalım arkadaşlar.
Duruma göre bana veya başka bir arkadaşa havale yaparsın senin adına alışveriş yapılır Yaşar bey kardeşim :)

Ne demek abi her zaman yanındayım :) 
Allah razı olsun. Eksikliğinizi yaşatmasın yaradan

bir arkadaşım eldiven imalatçısı toplu olarak fiyat alınabilir 
Barış bey size zahmet kar eldiveni fiyatı alır mısınız lütfen. Malum doğuda kış çok karlı ve çetin geçiyor. Örme eldiven yerine dışı örme içi polar veya kayakçı tip eldivenler daha iyi olur diye düşünüyorum. Kız ve erkek kardeşlerimiz var her yaştan.

Elimizden daha çok gelsede bir şeyler yapabilsek
sizlere bir hatıra yazacağım yıllar önce babamın durumu iyiyken çok kişiyede iyiliği vardır
kısa keseceğim gel zaman git zaman iflas ettik bir yerde bir mekan açtık çalıştırıyoruz
bu kişilerden biri babamın araya araya telefonunu bulmuş abi nerelere kayboldun parayı buldum sana çufalla göndercem
diye teklifte bulunuyordu babamda kabul etmedi Allaha şükür geçinip gidiyoruz demişdi oysa çok bozukdu işler yeni yeni toparlanıyordu
Dedim bu adama ne yaptın da sana bunu yapıyor babam adamın okuması için öğrencilik yıllarında para verirmiş, sonradan
mimar olmuşdu unutmamış yapılan iyiliği sonradan öğrendikki beyin kanaması sonucu vefat etmiş çok üzülmüşdü babam
Diyeceğim şey iyilikden zarar gelmez azıda çoğuda bir elimizden geleni az çok demeden her yerde her zaman yapalım , karşılığı biz istemesekde ummadığın bir yerden geri gelir. 
İyiliği her hangi bir karşılık beklemeden ve Allah rızası için yapmak lazım. O iyilik döner dolaşır mutlaka sizi bulur.
Bu organizasyon 2013'ten önce olsaydı mesela tek başıma bile veya yarısını bile karşılayabilirdim ama maalesef bizde ciddi bir meblağ ile iflas ettik. Allah'ın bugününe de  şükürler olsun

işe  gitmeden gozatarken okudum.adres ve liste bellimi? Katılmak isterim.
vesile olanlara teşekkür ederiz.
saygılar
@Nihat Salihoglu (36112)  listeyi yukarıda belirttim. Sizde imkanlar dahilinde bir şeyler alabilirsiniz. Van otobüsü Düzce'den de geçer büyük ihtimal. Siz de aynı otobüse teslim edersiniz

Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 18, 2016, 18:37:32 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 18, 2016, 22:44:40 »
Takipteyim bulunduğum yer Erzincan'a 120 km gitme şansım yok. Burada 2000 nüfuslu bi yer fazla bişey bulunmaz. Maddi destekte bulunayım kim ne dilerse alıp yollasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 18, 2016, 22:47:16 »
hesap numarasi paylasacakmisiniz abi
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Ocak 19, 2016, 00:42:35 »
Havale/EFT yapmak isteyenlere özel mesaj yolu ile numara gönderebilirim. Bir de ne almak istediğinizi söylerseniz o doğrultuda alışveriş yapılır.
Tuba Urul adında bir hanımefendi arkadaşımız (Facebook Anadolu fotoğraf grubundan) Lc Waikiki'den bir sürü şey almış Allah razı olsun. Salı günü itibariyle miniklere ulaşacak inşaallah...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 19, 2016, 01:28:25 »
Hesap ve isim alayım özelden . Vesile olan herkesten Allah razı olsun. Facebook kullanmadığım için sayfaya bakamadım.Cuma günü yarıyıl tatili galiba önce yetiştirebilirsek

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 180000
  • Model Yılı: '05
  • 186 kere teşekkür etti
  • 250 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 19, 2016, 02:19:57 »
İyi günler çok bişey veremesemde çorbada tuzum olsun isterim hesap bilgilerini özelden atarmısınız
Toyota Corolla 2002 1.4 Terra e120 Sedan (2015—)
Toyota Corolla 2005 1.6 Sol Hb (2024——)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 51000
  • Model Yılı: '13
  • 259 kere teşekkür etti
  • 825 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 19, 2016, 08:23:33 »
Abi bana da havale için  hesap bilgilerini gönderirmisin benim adıma da bi şeyler alırsın. 
Gulumsemesini Bilmeyen Tukkan Acmasin
Kars Atasozu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 19, 2016, 09:23:49 »
Özcan abi listeye göre bir kaç üreticiden fiyat alalım. Hatta büyük firmaların da kapısını çalalım. Çorbada onlarında tuzu bulunsun.
Bugün bir kaç yer arayacağım, bakalım ne fiyatlar verecekler.
Ayakkabı ile ilgili uygun fiyata satan bir yer biliyorum ama kaliteleri tam olarak nedir bilemem, su alabilirler ama en azından koruma görevini yerine getirir diye düşünüyorum.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2016, 09:26:23
@Özcan Musaoğlu (4716)  Çalıştığım bir kırtasiyecim var, kar amacı gütmeksizin maliyetine bazı şeyleri alabiliriz diye düşünüyorum.
Zaman Sadece "SEVGİYE" yenik düşer,
Geri kalan her şeyse "ZAMANA"...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Ocak 19, 2016, 11:23:55 »
Özcan abi listeye göre bir kaç üreticiden fiyat alalım. Hatta büyük firmaların da kapısını çalalım. Çorbada onlarında tuzu bulunsun.
Bugün bir kaç yer arayacağım, bakalım ne fiyatlar verecekler.
Ayakkabı ile ilgili uygun fiyata satan bir yer biliyorum ama kaliteleri tam olarak nedir bilemem, su alabilirler ama en azından koruma görevini yerine getirir diye düşünüyorum.

Mesaj Birleştirildi: Ocak 19, 2016, 09:26:23
@Özcan Musaoğlu (4716)  Çalıştığım bir kırtasiyecim var, kar amacı gütmeksizin maliyetine bazı şeyleri alabiliriz diye düşünüyorum. 
Herkese selamlar
Kadir bunu hemen bugün sonuçlandırmamız lazım ona göre hareket etmeliyiz. Sanırım Cuma günü karne alacaklar güzel sürpriz olur onlar için

Hesap/İban numarası isteyen arkadaşlara gerekli mesajı atacağım birazdan.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Ocak 19, 2016, 12:01:17 »
Herkese selamlar
Kadir bunu hemen bugün sonuçlandırmamız lazım ona göre hareket etmeliyiz. Sanırım Cuma günü karne alacaklar güzel sürpriz olur onlar için

Hesap/İban numarası isteyen arkadaşlara gerekli mesajı atacağım birazdan.

Abi şimdi konuştum parti işi yapanlara bakacaklar. Mont, eldiven, bere, atkı... toptan uygun fiyata ama bugün bir netice koyamazlar. Bir kaç gün sürebilir bu durum. İmalat içinde aynı şekilde cevap verdiler. Maliyetine halledebileceklerini söylediler ama dediğim gibi bugün olacak iş değil. Haftaya ertelesek nasıl olur. Hem daha geniş kapsamlı organize oluruz. Sonuçta Özkan hocaya teslim edeceğiz her şeyi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Ocak 19, 2016, 12:15:55 »
Dediklerin güzel ama şurada 3-5 kişiyiz sadece. İndirimli fiyatla bile maliyet yüksek olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Ocak 19, 2016, 12:41:37 »
Dediklerin güzel ama şurada 3-5 kişiyiz sadece. İndirimli fiyatla bile maliyet yüksek olur diye düşünüyorum.

O zaman Özcan abi;
Kendi adıma konuşuyorum, Bir adet kız öğrencinin 8-12 yaş aralığında;
1 adet Mont,
1 Takım atkı, bere, eldiven,
1 adet kışlık bot,
İmkan müsade etmesi durumunda 1 adet de Okul çantasını bu akşam alıp hazırlamak istiyorum.
2 arkadaşımdan da haber bekliyorum. % 90 onlarında katkısı olacaktır.
Ayrıca cep numaranı mesaj atar mısın?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 19, 2016, 13:06:19 »

Okulumuzdaki öğrenci yaş aralığı 5-12 yaş (1'den 8. sınıfa kadar) öğrenci sayımız fazla sadece ilkokul 200 öğrenci. ama hepsine dağıtmak mümkün değil tabi, hepsi aynı okulda abi kardeş olduğu için öncelik ihtiyaç sahibi olandan (babası olmayan evde çalışanı olmayandan babası gurbette olana doğru bi sıralama), önce her aileden bir kişi olacak şekilde adil bi sıralama yaparız. Yani gönderdiğiniz tüm yardımlar kız erkek ve yaş aralığı olarak çocukların ihtiyacını görür fazla kalma yada artma olayı olmaz.. yardımlar genelde kışlık olursa daha makbule geçer.... Mont, Kazak,Pantolon,Eldiven,Bere,Bot,Atkı, Okul Çantası... Tekrar ediyorum sayı sıkıntısı yok sizin bütçeniz neye uygunsa 10,15 öğrenci vs gibi...
[/color]

Bu liste doğrultusunda herkes kendi bütçesini zora sokmayacak şekilde ne alabilirse onu göndereceğiz
İstanbul'dan alacak arkadaşlar alınan hediyeleri bir araya getirip tek koli yapıp Özkan öğretmenin söyleyeceği otobüs firmasına teslim ederek göndereceğiz. Anadolu yakasından arkadaşlar olursa onlarda aynı otobüse o tarafta ki duraktan teslim ederler.
Diğer şehirlerde bulunan arkadaşlarda varsa aynı otobüs firmasına yoksa da PTT kargo ile yardım gönderiyoruz dediğinde çok uygun fiyata götürüyorlar.
Ben özellikle fotoğrafta ortada bulunan kardeşimizin ihtiyaçlarını ve karma bir şeyler alacağım. Özkan öğretmeninde belirttiği gibi ne alınırsa sahibini bulacak. Bu nedenle kim imkanı doğrultusunda ne alabilirse onu alsın. Hediyenin azı çoğu olmaz biliyorsunuz.

Özcan, selam dostum.. Ben 2 gündür yoktum şimdi hepsini okudum, facebook'tan gruba da ihtiyaç anlamında baktım.. Ben büyük ihtimal PTT kargo ile yollarım..
Varsa bana istersen özelden adresi yollar mısın ??

Bir de ben etrafımda eşimiz,dostumuz,arkadaşlarıma da yolladım. Ne çıkarsa, tabii ki öncelikleri yazdım onlara da..
Kırtasiye 2. planda imiş, bot,mont,çorap,bere,atkı.. Allah ne verdiyse..
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Ocak 19, 2016, 13:35:39 »
Özkan bey ile görüştüm az önce. İlk öncelikli ihtiyaç bot ve mont. Sonra da diğerleri. Bir tane de olsa bot çok önemli dedi.
İlk otobüs yarın Esenler otogarında saat 13'te kalkacak. Metro Turizm'de ki kaptan bilgi sahibi. Ücretsiz götürecek.
İsminin açıklanmasını istemeyen bir arkadaşımız, kardeşim, tekstilci bir müşterim'de yardıma hazır. 2-3 saate gidip ödemeleri alıp alışverişe çıkacağız.
Yarına yetişemeyen yardımlar olursa eğer onları da sonra ya otobüsle ücretsiz göndeririz ya da PTT kargo ile "yardım" ibaresi ile uygun fiyata gönderebiliriz.

Kadir sen nasıl ulaştırabilirsin paketini?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Ocak 19, 2016, 13:38:08 »
Özkan bey ile görüştüm az önce. İlk öncelikli ihtiyaç bot ve mont. Sonra da diğerleri. Bir tane de olsa bot çok önemli dedi.
İlk otobüs yarın Esenler otogarında saat 13'te kalkacak. Metro Turizm'de ki kaptan bilgi sahibi. Ücretsiz götürecek.
İsminin açıklanmasını istemeyen bir arkadaşımız, kardeşim, tekstilci bir müşterim'de yardıma hazır. 2-3 saate gidip ödemeleri alıp alışverişe çıkacağız.
Yarına yetişemeyen yardımlar olursa eğer onları da sonra ya otobüsle ücretsiz göndeririz ya da PTT kargo ile "yardım" ibaresi ile uygun fiyata gönderebiliriz.

Özcan bana adresi yazabilirsen, benim çevreme de yolladım, cevaplar gelir birazdan.. Adres isteyeceklerdir mutlaka çoğu PTT kargo veya normal kargo ile yollayacak.
Ben de kargo ile yollayacağım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Ocak 19, 2016, 13:39:07 »

Ben bu akşam yapacağım alışverişi.
Telefon numaranı atarmısın abi yakınsak buluşur teslim ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Ocak 19, 2016, 14:48:10 »
Yardımlarını kargo ile göndermek isteyenler için adres:

Altıntepe Mah. İnci Kefali ilk okulu İskele / VAN
Özkan Çörek / 05419720710

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Ocak 19, 2016, 16:54:51 »
Özcan bana adresi yazabilirsen, benim çevreme de yolladım, cevaplar gelir birazdan.. Adres isteyeceklerdir mutlaka çoğu PTT kargo veya normal kargo ile yollayacak.
Ben de kargo ile yollayacağım..
Abi mesajlarına bakarmısın?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • 277 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Ocak 19, 2016, 17:05:13 »
Abi mesajlarına bakarmısın?

Baktım kadir'cim.. Sana cevap yazdım, gelmiş olması lazım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yorgun Yillarim
  • 137 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Ocak 19, 2016, 17:16:43 »
Baktım kadir'cim.. Sana cevap yazdım, gelmiş olması lazım..
abi gelen giden yok :)