0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araçta debriyaj kendini otomatik ayarlıyor mu bilmiyorum ama, aşağıda kavraması için yapılan debriyaj ayarı pek iyi bir sonuç vermiyor aksine daha kötü oluyor, yaptırdım ve aşağıda kavrıyor ancak kavrama yerine kadar debriyaj hissiz boşta gibi ve daha kötü bir kullanım oluyor. Yukarıda kavramasının bence bir kötü sonucu da debriyajın ne zaman biteceğini bilememiz. Genelde söylenilen (doğru olup olmadığı tartışılabilir) geri vitese takılmadan geçiyorsa debriyaj iyi ama arada sırada takılıyorsa baktırılması gerekiyor.
ben 1-2 ustaya gittim debriyaj çok yukarıdan kavrıyor bitmeye yakınlaşmış demişti diyemedim de bu araçların standart özelliği bu sizin araçta da kalkışlarda silkeleme oluyor mu ? özellikle yoğun trafikte
espyi kapatıp deneyin bir kaç kez aynısını yapacak mı yaparsa sorun debriyajda
Bizim araçlarda bildiğim kadarıyla kalkarken yarım debriyaj yapmayı uzun yapınca böyle vurduruyor araba silkeleme yapıyor uzun süre yarım debriyaj yapmamak gerekiyor
Telefonla fiyat aldığımda Aisin marka 450 TL baskı balata + 150 TL bilya fiyatı geldi. Bilya duruma göre değişmeye biliyor.
Baskı balata markası nedir?
AISIN
Baskı değiştiğinde rulman da deşişecek mi?
Fiyatı yeni mi aldınız?
Bence değiştirin. Sonra pişman olmayın.
Bayram bey profilinizdeki araç ilgili ise 38.000.km.de böyle bir masrafı çıkartmak bana garip geldi,sürüş sitilinizi sorgulayın derim.selamlar
eğer debriyaj çok kötü şekilde drift yapılmadıysa,sıyırtıp yakılmadıysa, en az 100.000 km gitmeli.bahsedilen km ler ilk kullanıcı değilse ve önceki sürüş teknikleri tam bilinmiyorsa belki ama geçerken çok zorlanmıyor,aşırı silkeleme yapmıyorsa yola devam edecek demektir,servisin verdiği fiyatlar çok yüksek,toplamda 1000 tl yi geçmemeli.diğer taraftan normal kullanımla araçların hangi km lerde hangi değişimleri istediğini belirtirsek ona göre boşuna masraf yapmamış oluruz.