Gönderen Konu: Şantiyeden çıkan yaşlı amca arabamı ezdi  (Okunma sayısı 7429 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 8 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Şantiyeden çıkan yaşlı amca arabamı ezdi
« Yanıtla #60 : Ocak 23, 2016, 00:28:07 »
Abi bazı bayiler indirim yaptklarında kaskoyu bizden yaptırmazsan arabayı bu fiyata vermeyiz diye ayak yapıyorlar. Yoksa kaskonun zorunluluğu hiçbir suretle yok. İndirimli kredi kampanyalarında bayi zorunlu tutuyor bazen.

Burak Bey, aracı kredili alsanız dahi kasko poliçesi banka tarafından hazırlanır ve poliçe size yollanır. Eğer bu bedeli 1 ay içinde ödemezseniz kaskonuz 1. ayın sonunda düşecektir. 2012 model Jetta sahibi iken 1. yaşının sonunda kasko yenilemek istediğimde kaskomun bu sebepten dolayı düştüğünü öğrendim. Abim malesef kasko faturamı ödememişti fakat çok şükür o seneyi kazasız bir şekilde atlatmıştım.  :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Ocak 23, 2016, 00:28:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.33 Life / İnci beyazı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22460
  • Model Yılı: '14
  • 1151 kere teşekkür etti
  • 735 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Ocak 23, 2016, 20:16:41 »
O zaman ben belkide önce ki arabalarımda olan kaskomu yeni aldıklarıma devrettiğim için böyle de söylemiş olabilirler bana. Çünkü 90 model 131 varken Renault Symbol almıştım ve kemal Tepretoğulları "kaskosuz çıkarmıyoruz arabanızı, poliçenizi yollayın teslim edelim" demişlerdi ve peşin almıştım Renault'u. Bu arabamı da alırken Nataş "kaskosuz vermiyoruz poliçenizi mail attırın sigortacınıza" demişti zaten bunu kredi ile aldım.
Daima Rock ve daima Erkin baba..!