0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bosch alman montajlı almayı düşünmeniz güzel. türk montajı olanların nasıl montajlandığını biliyorum. arada kalite farkı var. ben olsam bu 3 ürün arasından bosch tercih ederim. fiyatlarını bilmiyorum ama muhtemelen pahalıdır; miele de çok kalitelidir.
bu noktada size en iyi yardımcı olabilecek kurum, teknik servistir. sürekli hizmet içinde olduklarından özellikle tavsiye ile yönlenebileceğiniz bir usta, kendi uzmanı olduğu marka ya da markaların hangi ürününün sağlam olduğunu iyi bilir. lg ile samsung ne kadar ortak bilemem ancak samsung çamaşır makinesi ben tavsiye etmiyorum. ne kadar giysilere zarar vermeden yıkasa da ilginç hatalar verebiliyor. belki benim gördüğüm seriler ile de ilgili bir sıkıntı olabilir. bu yüzden servis tavsiyesi almanızı söyledim.
Komşumuz bakıcılık yapıyor ve gittiği evde lg kurutmalı çamaşır makinası varmış. Yanılmıyorsam 9kg demişti. Model adını bilmiyor fakat kendisi de kullandığı için çok memnun kaldığını performansının çok iyi olduğunu söylemişti. Bir de hangi bosh un alman montajı olduğunu nereden anlarız? Benim bildiğim bayilerde tr montajlılar satılıyor.
Değerli arkadaşlar.LG'nin 10kg kapasiteli ve özellikle buharlı tazeleme özelliği olan aşağıdaki makinası ile ilgileniyorum. LG çamaşır makinaları hakkında tecrübesi olan ya da özellikle buharlı yıkama ve 9-10kg lık makinalar hakkında tavsiyeleriniz nelerdir?
Ersin Bey Alman Montaj Bosch ve Siemensler'de yalnızca 9 kg'lık modellerde mevcut olarak bilmekteyim. 9kg'a kadar olanlar Ülkemizde montajlanıyor, yetkiliden aldığım bilgi bu şekildeydi. Makinanın iç kısmında ya da arka plakada yazabiliyor. Bir de özellikle zincir elektronik eşya mağazalarında da hangi modelin orjinal Alman montaj oldukları tanıtım kartlarında yazmakta. Ayrıca cevabınız için teşekkürler.
Lg'nin sessiz çalışma özelliği çok hoşuma gitmişti kayınvalidenin makinesini gördüğümde. Sıkmaya geçtiğinde bile sarsıntısız ve sessiz çalışıyor. Her modelinde var mı ya da diğer markalar da bu özellikte makine ürettiler mi bilmiyorum tabi.Mesaj Birleştirildi: Ocak 09, 2016, 16:11:46Kapasite konusunda da makinenin yarım eşya programı bulunuyorsa toplam kg kapasitesi ne kadar büyükse o kadar iyidir bence. Ben üç yıl önce 7 kg bosch almıştım. Zaman geçtikçe keşke dediğiniz şeyler oluyor. "10 kg olsaydı da şu çift kişilik battaniyeyi, yorganı da yıkayabilseydik" nevinden cümleler duyuyoruz sonra hanımdan.
Hakan bey servisin model üzerinden yönlendirme yapmaları yasak. En azından bizim mağazamızdan beyaz eşya almaya gelen birkaç müşterinin o sırada orada olan servis yetkilisine sorduğunda ondan aldığı cevap buydu. Mesela yetkili servis veya yetkili satış yapan bi markanın aynı anda iki işi yapmaları da mümkün değil bunu da biliyorum.