0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Uzatmak iyidir en azından psikolojik olarak rahatlıyor insan 565 tl verince. Ama araçta bi sıkıntı çıkınca bi çok bayi kullanıcı hatası diyip sıyrılmaya bakıyor.
evet benim de çekincem bu.. 3 yıl garanti var zaten 600tl daha verip +3yıl daha uzatsam değer mi değmez mi. motor ve mekanik problem yaşayacağımı zannetmiyorum Toyota da fakat bunun dışındaki bütün işlemler kullanıcı hatası denilecek.
Ben de çok arada kaldım arkadaşlar ne diyorsunuz yaptırmak lazım mı
Besim bey, size bir şey anlatayım.Kararı yine siz verin,2012 Avensis elegant ekstra aracımı 2012 yılının kasım ayında 0 km olarak almıştım.Aynen sizi aradıkları gibi beni de garanti ekstra yapmam konusunda bir kaç defa aradılar.Servise gittiğimde söyledikleri cabası, geçenlerde arabamın stop lambasının yanmadığının farkına vardım.Lambadır dedik servisin yolunu tuttuk. Arka led lambada sıkıntı olduğunu ve temassızlık olduğunu söylediler.garantinin dolması (3 yıl kasım.2015'te doldu) sebebiyle garanti dışı kaldığı dolmasa bile ön farların garanti kapsamında olduğu arkaların olmadığı söylendi, garanti ekstrayı niye yaptırdım diye sorduğumda onun sadece sigorta görevi yaptığı (anlayacağınız 3 sene önce 500 TL'yi boşuna vermişim) ama yine de İstanbul'a soracaklarını söylediler, sordular cevap olumsuz geldi bu arada servis ilgili parçaya işçilik vs ile 250 TL fiyat çıkardı.Ben bunu geçenlerde dışarda 100 TL ücret ödeyerek yaptırdım.Bu arada İstanbulada güzel bir yazı yazdım cevap vermediler o başka bir konu.Yani demek istediğim bu garanti ve garanti ekstra hepsi hikaye yalan dolan, bilgilerinize...
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar aydın da parmaksızlar plazada bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım ve eski aracımda corollaydı ki ilk olarak servisten ayrılıp kendi özel servisini açan ustama götürüyorum aracı diğer firmalara göre ücret makul bir woswagen ve opel e göre ki 3 yıl sonunda aynı bakımları dışarıda yarı fiyatına yaptırılabiliyor bunlardan dolayı kafam karışık ama aracın full servis bakımlı olması da ikinci eli yükseltiyor 3 yıl sonunda hangi problemi yaşayacağımızıda bilemiyoruz yarın kesin kararımı vermiş olacağım tekrardan teşekkür ederim
ben uzattım garantiyi belki hiç ihtiyaç olmayacak ama olursa bir parçanın değişimini karşılasa paramın karşılığını alırım diye düşündüm