0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız otomatikmi
Aracınız sanırsam yağ yakan seri ve geri çağırma kampanyasından ötürü serviste vakum pompası intercooler değişimi gibi işlemler yapılmış. İnşallah uzın süre sıkıntısız binersiniz.
otomatik evetumarım hallolur,sorun hallolmazsa malesef satmak zorunda kalırım
aracınızın yağını kontrol edin şayet 150 000 km ye az kala ışık yanarsa motorunuzu değiştirin.yok yağ eksiltmiyorsa sorun yokbu araca ben olsam yaparım dediğim işler.1.egr yi söker temizlerim2.yağ eklemem eksildiğini anlamak için3.mmt kalibrasyonu yaparım.4.hava filtresine hava ile temizlerim.5.maf sensörünü temizlerim.6.balata ve diskleri kontrol ederim.
tamer bey Merhaba,foruma hoş geldiniz.Aracınızı kazasız belasız iyi günlerde kullanın.Yapılanlara bakıldığında aracınız sıfırlanmış.Hiç kafanızı takmayın benim aracım da 2006 1.4 D-4D MM/T bana göre çok keyifli bir kullanımı var.Düşük hızlarda şehiriçi rampalarda,köy yollarında manuel kullanmanızı tavsiye ederim.Bazı sinyalizasyon lambalarındaki uzun beklemeler esnasında aracınızı boşa alın.Aracınızı ilk çalıştırırken kontağı açınca marşa basmadan ekrandaki dişli lambasının sönmesini beklemenizi tavsiye ederim.Şimdilik aklıma gelen bunlar.hoşça kalın.
MMT yani .Ozaman forumda araç kullanımıyla ilgili güzel paylaşımlar yapıldı okursanız ve uygularsanız aracınızı çok seviceksiniz.
araca yaılması gerekenler yapılmış yağ eksiltme harici.eğer sizin motorda yağ eksilten seridense acele edin ve motor bloğunuzu bir an evvel değiştirin....
Bende yeni 2011 c.extra aldim.araç 68 binde vin araligindan baktim yag yakan seri degil siz de bakabilirsiniz hatta resmino eklememem de sakinca yoksa eklerim de.Nekadara aldiniz aracınızi.Bende elegant bakindim ama temiz bulamadim
merhaba,vin aralığı ne demek? 2011 dizel elegant mmt kullanıcısıyım. yağ yakan seri olup olmadığını ben nereden ve nasıl kontrol edebilirim? teşekkürler.