0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cumartesi servise gittim.Daha önce yağ eksiltme ile ilgili işlem yapılmamış mış dediler,farkındayım salladılar ki 5 aralıkta önceki sahibindeyken (144.750 km de) yağ kabı değişimi ve 1 lt yağ ilavesi yapılmış serviste.149.700 km de gittim,bakın dedim yağ seviyesi yarının az altında,sizden sonra dışarda da bir işlem yapılmadı araca,bi ton nağme saydılar...Dünkü 150.000 bakımından sonra 5000 km sonra kontrole gelin dediler yağ eksiltme için,o zaman tespit edeceklermişarkadaşlar nasıl bir yol izlemeliyim,bunlar müşteriyi saf yerine koyuyorlar
Blok değişimi için 3 defa eksilttigini tespit edildikten sonra blok değişiyor.Servise götürün ve iş emrine mutlaka eksildigini yazdirin.normali 10 bin km de 1 ltr kadar kabul ediliyor 5 binde 1lte fazla Mutlaka servis formuna yazilsin
Keşke araştırmadan almasaydınız. Ancak bu saatten sonra çözüm aramak lazım. Dedikleri gibi 5000km sonra tekrar gidin, eksiltmeyi kabul edecekler bir şekilde, blok değişimi için onay vereceklerdir. Şu aşamada agresif davranırsanız onlarda işi yokuşa sürebilir.
Uygun almissiniz elegant için.Boya nan parca varmi bilemiyorum ama iyi almissiniz.dediğim gibi mutlaka servise not ettir in sonradan başınız agrimasin.Yag yakan seri olmasada oluyor
Ön Çamurlukların,kaputun,sol kapının,farların,radyatorlerin vs vs değiştiğini saymazsak.cumartesi serviste öğrendim
Önden hasar alması gerek, tüm bu parçaların degismesi için, inşallah şase kollarında ve podye de bir şey yoktur.
Alirken gostermedinizmi olan olmus artik binin yapacak birşey yok.Servisten motoru takip ettirin müşteri cikarsada satarsınız