0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben geçen hafta serviste, su ayırıcısı değişimi ve mazot filtresi değişimi yaptırdığımda kalibrasyon talebimi ücretsiz yaptılar. Servise sadece kalibrasyon diye gidilirse ücret talep ediyorlardır.
sırf bu sebepten o zamanlar Auris yerine gidip Dizel otm. Fiat Bravo almıştık.
Selam 2007 elegans toyota corolla 1.4 d 4 otomatik vites aracımın kirmizi isikta falan durdugumda yada trafikte yavasladigimda ön konsolda kirmizi cark isareti cikiyo ve vites bosa dusuyo naparsam yapayim araba gitmiyo ancak anahtari cikarip bikac deneme yandiktan sonra duzeliyo bugun adanaya giderken kac kere trafiğin ortasinda kalip rezil oldum ayni sikintiyi yasayan varmi?
Ümit bey merhaba:Sizin olayınızı birebir yaşayan biri olarak söyleyeceğim tek şey daha fazla yollarda sıkıntı çekip rezil olmadan bir yetkili servise gidip baskı-balata-bilyayı değiştirin.Özel servis diyemiyorum bulunduğunuz bölgedeki özel servislerde cihaz olduğunu sanmıyorum,çünkü duyduğum kadarı ile pahalı bir cihaz para bağlamayı göze almıyorlar haklı olarak.bu değişimi geciktirmeyin yoksa çekici ile servise gitmek zorunda kalabilirsiniz.kolay gelsin
Ümit bey geçmiş olsun umarım en kısa zamanda ucuz atlatırsınız. Bende şuan dizel dualogic punto kullanıyorum sadece bazen 2 den 1 e ve boşa düşerken birazcık fazla hissettiriyor vites geçişini, onun dışında bir sıkıntı yok ancak biraz üstüne para koyup otomatik corolla almayı düşünüyorum. Bu mmt vites araç sahiplerinin hepsi buna benzer sıkıntılar yaşıyor mu acaba? Yoksa tam otomatik mi almak lazım ve onda sorun var mı?