0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ümit bey geçmiş olsun umarım en kısa zamanda ucuz atlatırsınız. Bende şuan dizel dualogic punto kullanıyorum sadece bazen 2 den 1 e ve boşa düşerken birazcık fazla hissettiriyor vites geçişini, onun dışında bir sıkıntı yok ancak biraz üstüne para koyup otomatik corolla almayı düşünüyorum. Bu mmt vites araç sahiplerinin hepsi buna benzer sıkıntılar yaşıyor mu acaba? Yoksa tam otomatik mi almak lazım ve onda sorun var mı?
arkadaşlar bugün yine trafikte belki 10 kez rezil oldum araba kaldı gitmiyo o bahsettiğim çark işareti yandı önceden yol boyu 1 kez yapardı az önce 50 metrede bir yapmaya başladı kendimi eve zor attım valla internette bişey buldum debriyaj balatası ısınması diyo 10-15 dakka bekleyin falan ama bekleyemezdim trafiğin ortasında bir de bulunduğum yer şu an -10 derece nasıl balata ısınıyo ya daha 3-5 km yol gitmişken fotoyu da atıyorum http://hizliresim.com/5MLk45
aynı sorun arada bir bende de oluyor. ancak hiç trafiğin ortasında olmadı. evin önüne arabayı park edip, sabah çalıştırdığımda vites geçmiyor. ikaz yanıyor. sadece bir kere denk geldim. hareket ettikten 3 metre sonra araba kendisini boşa almıştı. servise gittiğimde baskı balata değişecek dediler. 3,5 - 4 bin tl masrafı var dediler. ben biraz araştırdım. sıklıkla görülüyormuş. ben de öyle kullanmaya devam ediyorum.
Selam arkadaslar sorunun ne oldugunu buldum sizinle paylasmak istedim. Arac dedigim gibi beni trafikte bir sure daha rezil etmeye devam etti. Hatta sorun daha da buyudu ve uzun yolda gostergede ariza lambalari flash gibi yanip sonmeye basladi. Daha sonrasinda da tum aydinlatma kesilip abs lambasi yanmaya. Tamire giderken de defalarca o durumu yasadim ve frende sertlestigi icin kaza yapmaktan zor kurtuldum. Sarj dinamosunun kasnagi kirilmis yani kayis dinamoyu ceviriyo fakat orta göbekten kaynak kirildigi icin 3 tur donecekken 1 donuyo 2 donuyo iyi bi kaynak attirdim 50 tl ye cok sukur araba 2 aydir mermi gibi