0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
raha bey kurallarımız gereği öncelikle kendinizi tanışma bölümünde tanıtmanız gerekmektedir, ayrıca forumda büyük harfle yazmak bağırmak anlamına geldiğinden yasaktır, dikkat ederseniz teşekkür ederim,
şu "ürün süper" tanımını biraz açsanız?nedir süper olan şeyler, nerde taktırdınız, işlem ne kadar sürdü, maliyeti ne oldu, kullanımı ne gibi rahatlıklar sağladı???"ürün süper" den ziyade böyle açıklarsanız daha yararlı olur herkes için
Peki bunlarda Park Yardımcı özelliği varmı Türkay?
Evet. Park sensörü o tampona takılan küçük ultrasonik alğılayıcılar olması lazım. Park Yardımcı Sistemi ise; cihazın genel adı.
ben araştırmalarımı anlatayım bari, reha bey ekler karşı çıkar ya da onaylar, kullanmadı ben sadece araştırmalarım sonucu bilgilerimi paylaşıyorum; tr yapımı iki ayrı ürün var ben karıştırmışım al90 alcam derken, bir sens56 var bir de otosens var, ikisi de tr yapımı diye biliyorum hatta ankarada yapılıyor diye biliyorum, otosens daha kaliteli ve daha özellikli bir ürün, sens56 denen üründe sadece far sensörü var, hava kararmaya başladığında önce parkları sonra kısaları açıyor 0.25sn gibi bir sürede, aydınlanmaya başladığında da 3 sn gibi bir süre sonra önce kısaları sonra parkları kapatıyor ve aracı stop edip kilitlediğinizde hava karanlıksa 15 sn açık tutuyor farlarınızı yolu aydınlatsın diye sonra kendiliğinden kapanıyor.. Otosens denen ürün çok daha kapsamlı, öncelikle 3 farklı modeli var, al70, al80, al90 diye, al70 bildiğimiz park sensörü sens56 ile tamamen aynı hiç bir fark yok, al80 ve al90 modelleri farklı, al80 modelinde siz zamanları ayarlayabiliyorsunuz, yani park ne kadar açık kalcak kısalar ne kadar süre açık kalcak gibi, aracın kontağını açtıktan 6 saniye sonra farlar açılıyor marş sırasında farlar açık kalmıyor böylece aküye yük binmiyor, al90 modeli ise tam bir harika; aracı uzaktan kumanda ile açınca yolu aydınlatsın diye farları açıyor, ve aydınlatma süresini biz belirleyeiliyoruz 5-10-15 sn gibi, yine anahtarı takıp kontağı açtığımızda sönüyor aracı çalıştırırken farlar kapalı oluyor ve bu sefer kaç saniye kapalı kalcağını seçebiliyoruz ve en güzel yanı bizim ae101lerde olmayan uzaktan kumandayla kapıları açınca gece ise aracın İÇ LAMBASINI yakıyor..fiyatlar ise şöyle; sens56=65ytl, otosens al70=55, otosens al80=95ytl, al90=110 ytl...bu fiyatlara ankarada montaj dahil diğer ilçelerde montaj ve kargo hariçtir fakat içinden çıkan klavuz sayesinde montajı her oto elektrikçisi yapabiliyor(muş) reklam yapar gibi oldu ama hiç bir alakam yok
Burada bahsettiğin başka birşey o zaman sanırım, pardon. Bu sistem sayesinde farları açık bırakma derdide yok sanırım. Acaba resmi servislerde takıyormu bunu, ya da garantiyi nasıl etkiliyor?
bu sensor aracın neresine takılıyor ? dışardaki ışığı gorecek bir yerde olması lazım.tunele falan girince de yanıyor mu hemen ?
elle yakmak çokmu yorucu