Gönderen Konu: Otomatik Far Sensörü  (Okunma sayısı 4946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Ynt: Otomatik Far Sensörü
« Yanıtla #20 : Ocak 10, 2009, 09:23:13 »
Sensör kısmı dikiz aynasının oraya veya ön cama yapıştırılıyor. Cyclone'dakinin üstünde hatta bir düğme var, devre dışı bırakabilmek için. Tünele girince de hemen yakıyor farları. Tam karanlık değilse de hava parkları yakıyor sadece.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 10, 2009, 09:23:13 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 10, 2009, 12:34:00 »
Sensör kısmı dikiz aynasının oraya veya ön cama yapıştırılıyor. Cyclone'dakinin üstünde hatta bir düğme var, devre dışı bırakabilmek için. Tünele girince de hemen yakıyor farları. Tam karanlık değilse de hava parkları yakıyor sadece.
alper bey benim tek çekincem gece ışık altında farları kapatma olasılığı, bazı otobanların aydınlatması süper, yada bazı tünellerin..bu gibi aydınlık yerlerde farları kapatırsa ve bir polis görürse ceza yazmaz mı? gece farlar kapalı die?
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 10, 2009, 16:42:34 »
bilmem, deneyip görmek lazım :) Ne kadar iyi aydınlatılsa da güneşin aydınlatması gibi olmaz, vardır bi bildikleri :)
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 10, 2009, 20:22:21 »
  Sensör'ün takıldığı yerde önemli bence.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 57500
  • Model Yılı: '17
  • 3 kere teşekkür etti
  • 9 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 24, 2009, 00:47:09 »
Türkay arkadaşımızın verdiği bilgiler gerçekten faydalı.Teşekkür ederim.Ayrıca benim aracımda uzaktan kumandayla kapılar açıldığında senin istediğin gibi parklar ve iç aydınlatma lambası yanıyor ve 15 saniye kadar sonra sönüyor.Cahilliğimi bağışlayın ama benim arabamdaki bu özellik alarmdan diye biliyorum.Yoksa benim arabamda far sensörü varda ben mi bilmiyorum?olabilir mi böyle birşey?Karanlıkta park ve farların açılma özelliği kapatılmış falan gibi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 24, 2009, 09:27:36 »
Türkay arkadaşımızın verdiği bilgiler gerçekten faydalı.Teşekkür ederim.Ayrıca benim aracımda uzaktan kumandayla kapılar açıldığında senin istediğin gibi parklar ve iç aydınlatma lambası yanıyor ve 15 saniye kadar sonra sönüyor.Cahilliğimi bağışlayın ama benim arabamdaki bu özellik alarmdan diye biliyorum.Yoksa benim arabamda far sensörü varda ben mi bilmiyorum?olabilir mi böyle birşey?Karanlıkta park ve farların açılma özelliği kapatılmış falan gibi...
sizin aracınızdaki olay alarmın özelliğidir, çok süper bir özellik bence, hatta bir de kumanda üerinden bagaj açılsa tadından yenmez :) ama ben sustalı olsun çamurdan olsun diyerek balıklama atladığım için kapı açmak dışında bir özelliği yok benim anahtarımın :(
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli